No to tak jak w temacie, dużo do pisania nie ma .. zastanawialo was to kiedyś po co to wql robicie .. ? a jak tak to dlaczego 
Wysłane z mojego GT-S7560 

Wysłane z mojego GT-S7560

wrecz wkurzal mnie iz sadzilem ze mnie jednym slowem olewa
 wrecz wkurzal mnie iz sadzilem ze mnie jednym slowem olewa  ja tu przychodze po pomoc nauki a on mnie olewa (dokladniej nie olewal mnie lecz pierwsze wrazenie bylo takowe).
 ja tu przychodze po pomoc nauki a on mnie olewa (dokladniej nie olewal mnie lecz pierwsze wrazenie bylo takowe).

nie bylo ladu ani skladu...
 nie bylo ladu ani skladu... )
)

zdobyłem mu tyle (nawet nie wiem skąd ;P)
 zdobyłem mu tyle (nawet nie wiem skąd ;P) chciałem mu pomóc ale on mi napisał że nie będzie nikogo wykorzystywał. I szukałem Czatu na szybko.
 chciałem mu pomóc ale on mi napisał że nie będzie nikogo wykorzystywał. I szukałem Czatu na szybko.
 ale coś było nie tak ponieważ miałem multi (wtedy nawet nie wiedziałem co to jest :lol: ) i go pojechałem i zablokował mi Czat (Zły Wujek :-() ale jak zmieniał skrypt na ten teraz (kiedyś nie był tak rozwinięty jak teraz) to mi założył na nowo Czat, ale że byłem hackerem to pożyczyłem jego GG na tydzień (On chyba nawet o tym nie wiedziałem że miałem jego GG).
 ale coś było nie tak ponieważ miałem multi (wtedy nawet nie wiedziałem co to jest :lol: ) i go pojechałem i zablokował mi Czat (Zły Wujek :-() ale jak zmieniał skrypt na ten teraz (kiedyś nie był tak rozwinięty jak teraz) to mi założył na nowo Czat, ale że byłem hackerem to pożyczyłem jego GG na tydzień (On chyba nawet o tym nie wiedziałem że miałem jego GG). 

a ja nie chciałem jego skryptu bo mi nie potrzebny chciałem tylko mieć podobny do niego.
 a ja nie chciałem jego skryptu bo mi nie potrzebny chciałem tylko mieć podobny do niego. 

)
) czlowiek uczy sie na bledach, ty mnozyles multi na potege, dzialales niczym szkodliwy robak rozmnazajac numerki gg i tym samym psules statystyki wiec postanowilem ze nie bedziesz mial globala (wtedy)....
 czlowiek uczy sie na bledach, ty mnozyles multi na potege, dzialales niczym szkodliwy robak rozmnazajac numerki gg i tym samym psules statystyki wiec postanowilem ze nie bedziesz mial globala (wtedy).... 

Przetwarzamy dane osobowe użytkowników naszej witryny, poprzez wykorzystanie plików cookie i innych technologii, w celu świadczenia naszych usług i analizy aktywności w witrynie. Dodatkowe szczegóły znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Klikając „ZGADZAM SIĘ” poniżej, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności oraz opisane tam praktyki dotyczące przetwarzania danych osobowych i plików cookie. Przyjmujesz również do wiadomości, że to forum jest hostowane w Polsce i wyrażasz zgodę na gromadzenie, przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych w Polsce, gdzie hostowane jest to forum.
Komentarz