Brakuje w poczcie możliwości usunięcia wiadomości bez jej otwierania. Wystarczyłoby tak, aby można było nacisnąć PPM na wiadomość i wybrać usuń po czym wiadomość trafiała by do folderu "Kosz". Usuwanie niechcianych wiadomości poprzez włączanie ich jest bardzo uciążliwe.

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

Szybsze usuwanie wiadomości.

Zwiń

X
- 

Nie wiem..czy ten kto opracowywał tą funkcje poczty w komunikatorze nigdy nie używał poczty??
 To jest karygodne niedopatrzenie że musimy otworzyć wiadomość aby ją skasować!!
 Nie chodzi tutaj tylko o wygodę ale i jako takie bezpieczeństwo.

Druga sprawa to 'kosz" i kolejne nieporozumienie!!
 Przeniosłem niechcianą wiadomość do kosza i co? - niespodzianka! - aby ją skosować i tak muszę otworzyć.
 Brak mozliwości skasowania całego kosza za jednym kliknięciem to kolejna baaardzo duża wada.
 (ja takiej funkcji nie znalazłem - jeśli jest to nieźle ukryta)

W tej chwili opcja poczty w GG niestety nadaje sie tylko do całkowitego wyłączenia a jedynymi którzy powinni ja za karę uzywać to sami twórcy - wtedy by szybciej wyłapali swoje bugi.
 Pozdrawiam.

EDIT:
 Opcja usuwania wszystkiego z kosza jest tylko jakby z poziomu przeglądarki na swoim koncie GG - nie ma takiej mozliwości w samej aplikacji GG.Ostatnio edytowany przez Radol; 13768.

Komentarz