Witam, dzisiaj postanowiłem dodać do Windows Live Mail swoje konto GG, skonfigurowałem wszystko dobrze według strony http://poczta.gg.pl/lekcja/2, jednak nie odbiera mi wiadomości, każda próba odbioru wiadomości kończy się błędem :
"Nie można wysłać lub odebrać wiadomości na koncie Seba. Pobieranie nagłówków dla folderu op.pl nie zostało ukończone. Uwierzytelnianie PLAIN nie powiodło się. Żadna z metod uwierzytelniania obsługiwanych przez Twój serwer IMAP (jeżeli jakieś są obsługiwane) nie jest obsługiwana na tym komputerze.
Odpowiedź serwera: Twoje polecenie IMAP nie może zostać wysłane do serwera w związku z błędami nie związanymi z siecią. Może to oznaczać, na przykład, brak pamięci w Twoim systemie.
Serwer: 'imap.gg.pl'
Identyfikator błędu w programie Poczta usługi Windows Live: 0x800CCC0F
Protokół: IMAP
Port: 993
Zabezpieczenie (SSL): Tak"
Proszę więc o pomoc w tej sprawie
"Nie można wysłać lub odebrać wiadomości na koncie Seba. Pobieranie nagłówków dla folderu op.pl nie zostało ukończone. Uwierzytelnianie PLAIN nie powiodło się. Żadna z metod uwierzytelniania obsługiwanych przez Twój serwer IMAP (jeżeli jakieś są obsługiwane) nie jest obsługiwana na tym komputerze.
Odpowiedź serwera: Twoje polecenie IMAP nie może zostać wysłane do serwera w związku z błędami nie związanymi z siecią. Może to oznaczać, na przykład, brak pamięci w Twoim systemie.
Serwer: 'imap.gg.pl'
Identyfikator błędu w programie Poczta usługi Windows Live: 0x800CCC0F
Protokół: IMAP
Port: 993
Zabezpieczenie (SSL): Tak"
Proszę więc o pomoc w tej sprawie
Komentarz