Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Brak archiwum.

  1. #1
    Rozmowny Awatar madhunt3r
    Dołączył
    25.03.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Apple
    Model tel.
    iPhone 4S
    FW telefonu
    iOS6
    Posty
    85

    Brak archiwum.

    W wersji desktopowej, mimo przeprowadzonych rozmów nie widzę, jak wejde w "Archiwum" żadnych rozmów, mimo że w "Ostatnie" są ale nie wczytuje ich w ogóle... Zaś w wersji WEB, są normalnie rozmowy przeprowadzone i można je dopiero stamtąd usuwać itd. Powinno być to także w wersji desktopowej.

    Jeszcze ogólne pytanie dotyczące archiwum, czy to w aplikacji mobilnej czy PC.

    Jeśli mamy włączone archiwum online, to czy lokalnie też coś zapisuję, czy tylko wyłącznie w chmurze? Jak wyłączamy online, to lokalnie rozumiem jest wtedy?

  2. #2
    Super Moderator Awatar Qrix
    Dołączył
    09.02.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Sony
    Model tel.
    Xperia M2 LTE
    FW telefonu
    Android 4.4.4
    Posty
    4,513
    Wersja desktopotowa, z tego co pisał Botmonster jeszcze nie obsługuje archiwum online, wyświetla jedynie archiwum lokalne

  3. #3
    Doświadczony GGadacz
    Dołączył
    13.07.2011
    Posty
    152
    Archiwum online jest dostępne online w komunikatorze masz tylko opcję ostatnie, która tylko częściowo spełnia funkcje archiwum. Jeśli nie będziesz archiwizował wiadomości, to ostanie i tak będziesz miał, ale będzie to tylko wykaz tego z kim rozmawiałeś lub kto na przykład do Ciebie dzwonił, ale w przypadku rozmów tekstowych nie będziesz miał treści tych wiadomości.

  4. #4
    Rozmowny Awatar madhunt3r
    Dołączył
    25.03.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Apple
    Model tel.
    iPhone 4S
    FW telefonu
    iOS6
    Posty
    85
    Rozumiem, to skoro archiwum online mam włączone, to będzie poakzywało mi tylko lokalnie zapisane na dysku? Bo na razie mam pusto w archiwum. To samo się tyczy wersji mobilnej, są ostatnie rozmowy, ale nie da się ich usunąć. Dodajcie usuwanie.

  5. #5
    witam , chciałbym wyczyścić archiwum online. czy jest to możliwe ?? moja wersja mobilna pobrała mi archiwum mimo tego ,że nie chciałem go mieć. W ustawieniach mam włączone,żeby nie zapisywał rozmów. proszę o pomoc w powyższej kwestii. pozdrawiam

  6. #6
    Paulina
    Go
    Usuwanie archiwum jest możliwe z poziomu beta.gg.pl oraz z poziomu mobilnej wersji na androida 3.0.2 dostępnej tu lub w Android Market.
    Ostatnio edytowane przez Paulina ; 29.02.2012 o 16:49

  7. #7
    Rozmowny Awatar madhunt3r
    Dołączył
    25.03.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Apple
    Model tel.
    iPhone 4S
    FW telefonu
    iOS6
    Posty
    85
    A czy będzie możliwość podglądu archiwum online i jego usuwania z poziomu GG na desktop? Na iOS rozumiem, że to też będzie wprowadzone równocześnie z innymi wersjami, tylko, że w appstore musi aplikacja swoje odczekać?

  8. #8
    Paulina
    Go
    W stacjonarnej wersji GG również można wejść w archiwum i po kliknięciu PPM usunąć konkretną lub wszystkie rozmowy z danym osobnikiem Co do iOS nie mam jeszcze informacji, spróbuję się dowiedzieć.

    Edit: W wydaniu, które pojawi się najprawdopodobniej w najbliższym tygodniu, powinna pojawić się możliwość usuwania archiwum z poziomu aplikacji.
    Ostatnio edytowane przez Paulina ; 01.03.2012 o 10:42

  9. #9
    Rozmowny Awatar madhunt3r
    Dołączył
    25.03.2009
    Lokalizacja
    Łódź
    Marka tel.
    Apple
    Model tel.
    iPhone 4S
    FW telefonu
    iOS6
    Posty
    85
    No niestety, w stacjonarnej wersji nigdzie nie widziałem, abym miał dostęp do archiwum online. Jedynie wszystkie rozmowy przeprowadzone przez protokol GG, widzę na beta.gg.pl i na GG na iPhonie.

  10. #10
    Paulina
    Go
    Jak wybierzesz GG >> Archiwum to nic nie widzisz?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •