Nie ma takiej opcji . Ja pamiętam, że to było ponad 10 lat temu, czyli kupa czasu
Można zaryzykować takie oto twierdzenie - kredyty samochodowe http://www.doradztwo-kredytowe.com.p...ty-samochodowe są jak najbardziej w porządku, naprawdę nie wydaje się, aby ktoś z nas miał jakikolwiek problem z tym związany, bądźmy optymistami.
Jak posiadasz starą starą wersję GG to posiadasz plik tree.dat jak go nie nadpisałeś to jest on datą założenia GG
Ew. data Maila od GG.
W moim przypadku plik tree.dat jest na dacie 02.01.2009r 18:54
Co się zgadza, wtedy założyłem GG jeszcze o 18:54 dostałem pierwszą wiadomość - od jakiegoś nie znanego nr - z jakimś spamem abym w coś kliknął itd :p
Takie były początki tej długiej przyjaźni która trwa do dziś i przerodziła się w ponad 2,5 mln wiadomości
Temat zmusił mnie do przypomnienia sobie daty założenia gg - nie udało się, ale wiem, że minimum 15 lat mam ten numer. Wtedy gg był jeszcze normalnym komunikatorem, a nie miejscem, gdzie erotomani gawędziarze szukają "przyjaciółek" na równi z "friendami"
Temat zmusił mnie do przypomnienia sobie daty założenia gg - nie udało się, ale wiem, że minimum 15 lat mam ten numer. Wtedy gg był jeszcze normalnym komunikatorem, a nie miejscem, gdzie erotomani gawędziarze szukają "przyjaciółek" na równi z "friendami"
Informacje o dacie założenia danego konta GG znajdują się w wiadomości powitalnej na skrzynce mailowej, na której został zarejestrowany nr GG jeżeli jeszcze tego maila posiadasz będziesz znał datę założenia konta GG
Komentarz