Chciałbym zapytać, czy bot AmiGGo napisał prawdę o ruletce? Treść w obrazku.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z botem AmiGGo
Zwiń
X
-
Odpowiedź jaką udzielił Ci AmiGGo, niestety zawiera błędy.
W Ruletce można być wylosowanym, nawet na statusie:"Niewidoczny".
Pamiętaj jednak, że używanie statusu: "Niewidoczny" odstrasza potencjalnego rozmówcę.
Dedykowany status dla osób losujących to: "Pogadam".
Należy pamiętać, że AmiGGo nie jest bez wad. Nie każda jego odpowiedź, może być trafna.
AmiGGo cały czas się uczy , mimo ciągłego doskonalenia swoich umiejętności, nadal może popełniać błędy.
Dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.
Jednocześnie prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość dla niego.
Zachęcamy również do zadawania mu pytań na różne tematy, bo jest to doskonała okazja do nauki i doskonalenia jego umiejętności.
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postawem o tym i dlatego zapytalem tutaj... gdze i jak moge zglasac jego bledy?
Tak jak napisaliśmy wcześniej, dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta
Nie ma konieczności zgłaszania jego błędów.
Tak jak napisaliśmy wcześniej, dokładamy starań, aby AmiGGo był coraz mądrzejszy i bardziej skuteczny w udzielaniu odpowiedzi na różne pytania.Załączone plikicasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
- 1 lubię to
Komentarz
-
Też miałem podobny przypadek. Akurat na inny temat, ale również związany z GG. Chyba z 5 razy go poprawiałem i w końcu udzielił mi prawidłowej odpowiedzi. Myślę GG, że chyba lepiej żebyśmy jednak Wam tutaj wrzucali przykłady w których AmiGGo popełnia błędy, wtedy będziecie mogli go szybciej wyedukować
Komentarz
-
Zamieszczone przez Agat Zobacz postaTeż miałem podobny przypadek. Akurat na inny temat, ale również związany z GG. Chyba z 5 razy go poprawiałem i w końcu udzielił mi prawidłowej odpowiedzi. Myślę GG, że chyba lepiej żebyśmy jednak Wam tutaj wrzucali przykłady w których AmiGGo popełnia błędy, wtedy będziecie mogli go szybciej wyedukowaćcasami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postanewem czy bot gg do tego sluzy ale innego boty ai by sobe poradzily z tym polecenem...
Komentarz
-
dobze juz dzala... ale trzeba poprawic uzyce nekturyh sluwOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz