Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problemy z botem AmiGGo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta

Numer 100 to Twój wirtualny asystent-przyjaciel i pomocnik.

Numer 250 ma służyć jako takie wirtualne BOK, oparte na AI.

Oba są oparte na AI, jednak docelowo będą się od siebie różnić. Na przykład zapytaj AmiGGo o przepis na fajne zupy, chętnie Ci powie, aGGa raczej będzie trzymać się tylko spraw związanych z obsługą klienta.
    cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Komentarz

Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta

cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?
      Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczym gdzie 250 to stricte BOK.
      Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
      Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.

Fajne linki:
      Asystent AI w GG
      Nowy GG Chat

Komentarz

Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczym gdzie 250 to stricte BOK.
        rozumem 👀
        casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
        mam numer GG 935

Komentarz

Jaka jest poprawna odpowiedź?
          Załączone pliki
          Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].
          mam numer GG 935

Komentarz

Jeśli dobrze pamiętam AmiGGo pamięta rozmowę przez jakiś czas, jak przestaniesz do niego pisać, to "zapomni" po czasie, nie ma to nic wspólnego z zamykaniem rozmowy w GG

Fajne linki:
            Asystent AI w GG
            Nowy GG Chat

Komentarz

Spoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... więc jego rola została mocno ograniczona... nie dziwię się, skoro nie był podłączony do internetu, by zdobywać wiedzę.
              mam numer GG 935

Komentarz

Spoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... .
                AmiGGo odpowiada na różne tematy, nie tylko te związane z komunikatorem GG.
                AmiGGo to dobry przyjaciel który stara się dzielić również ogólną wiedzą na różne tematy.
                Natomiast aGGa - która obsługuje nasz czat na stronie gg.pl odpowiada na zapytania dotyczące tylko i wyłącznie komunikatora GG.

Komentarz

Nie... nie odpowiada... mi nie odpowiedział na temat gry..
                  mam numer GG 935

Komentarz

ne... ne odpowada... mi nev odpowedzal na temat gry...
                    O co go zapytałeś?

Fajne linki:
                    Asystent AI w GG
                    Nowy GG Chat

Komentarz

O co go zapytałeś?
                      Heroes Hota... znal poprawną pisownię tej nazwy, bo dał duże litery, ale o samej grze nie odpowiadał.
                      mam numer GG 935

Komentarz

FacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
                        Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?

Komentarz

Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta
                          FacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
                          Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?
                          Nie używałem go od roku, bo Microsoft ma o wiele lepszego bota... ale z uwagi na ograniczenia czasowe, jakie ma Microsoft, pomyślałem o GG bota i byłem trochę rozczarowany odpowiedzią... potem przypomniałem sobie, że bot GG nie używa internetu, więc zrozumiałem, że administracja celowo ograniczyła jego możliwości, by się nim nie męczyć, skoro nie potrafi szukać źródeł z internetu.
                          mam numer GG 935

Komentarz

Warto zauważyć, że każdy bot oparty na sztucznej inteligencji ma swoje ograniczenia.
                            AmiGGo jest zaprojektowany tak, aby działał w oparciu o wiedzę dostępną do konkretnego okresu,
                            nie ma dostępu do Internetu w czasie rzeczywistym.

Rozwiązanie które wymieniasz jest bardziej kosztowne.
                            Zauważ, że wiele platform oferujących podobne usługi i dostęp do bardziej zaawansowanych modeli,
                            z lepszą wydajnością liczy sobie za nie trochę 💵💵💵.

GG udostępniając AmiGGo w takiej formie jak jest obecnie, umożliwia dostęp do tego narzędzia każdemu Użytkownikowi aplikacji.

Mimo, że AmiGGo nie może wyszukiwać aktualnych informacji, ani korzystać z najnowszych źródeł danych
                            ma to swoje plusy tj. np. stabilność działania bota.

Choć dla Ciebie FacetNaWuzku może to być frustrujące, warto abyś wiedział, że AmiGGo stara się dostarczyć pomoc w oparciu o zgromadzoną wiedzę,
                            co czyni go użytecznym w wielu sytuacjach, mimo tych ograniczeń.

Komentarz

pisalem ze lube wojsko... to trohe jak wedzec co to karabin i newedzec coto celownik laserowy... niby spelna swoje zadane ale jednak skutecnosc zostaje w tyle... pozatym hota ne jest stara bo dodatek ten ma 15lat i jest liderem w grah serii heroes wec jesli ma mec wedze ogulno to wydalo by zeby nakarmic tego bota wedzo o tym dodatku
                              Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].
                              mam numer GG 935

Komentarz

informuje ze jest bardzo duza poprawa w odpowedzah bota na temat gry hota... bot ne unikal tematu tak jak 3dni temu tylko robil te same bledy co bot microsoft
                                mam numer GG 935

Komentarz

Pracuję...
                                X