Zamieszczone przez NORXND
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z botem AmiGGo
Zwiń
X
-
Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczymZamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta
cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?
gdzie 250 to stricte BOK.
Komentarz
-
rozumem 👀Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta
Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczym
gdzie 250 to stricte BOK.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Jaka jest poprawna odpowiedź?Załączone plikiOstatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Spoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... więc jego rola została mocno ograniczona... nie dziwię się, skoro nie był podłączony do internetu, by zdobywać wiedzę.Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
AmiGGo odpowiada na różne tematy, nie tylko te związane z komunikatorem GG.Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postaSpoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... .
AmiGGo to dobry przyjaciel
który stara się dzielić również ogólną wiedzą na różne tematy.
Natomiast aGGa - która obsługuje nasz czat na stronie gg.pl odpowiada na zapytania dotyczące tylko i wyłącznie komunikatora GG.
Komentarz
-
O co go zapytałeś?Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postane... ne odpowada... mi nev odpowedzal na temat gry...
Komentarz
-
Heroes Hota... znal poprawną pisownię tej nazwy, bo dał duże litery, ale o samej grze nie odpowiadał.Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta
O co go zapytałeś?
Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?
Komentarz
-
Nie używałem go od roku, bo Microsoft ma o wiele lepszego bota... ale z uwagi na ograniczenia czasowe, jakie ma Microsoft, pomyślałem o GG bota i byłem trochę rozczarowany odpowiedzią... potem przypomniałem sobie, że bot GG nie używa internetu, więc zrozumiałem, że administracja celowo ograniczyła jego możliwości, by się nim nie męczyć, skoro nie potrafi szukać źródeł z internetu.Zamieszczone przez Meduza Zobacz postaFacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Warto zauważyć, że każdy bot oparty na sztucznej inteligencji ma swoje ograniczenia.
AmiGGo jest zaprojektowany tak, aby działał w oparciu o wiedzę dostępną do konkretnego okresu,
nie ma dostępu do Internetu w czasie rzeczywistym.
Rozwiązanie które wymieniasz jest bardziej kosztowne.
Zauważ, że wiele platform oferujących podobne usługi i dostęp do bardziej zaawansowanych modeli,
z lepszą wydajnością liczy sobie za nie trochę 💵💵💵.
GG udostępniając AmiGGo w takiej formie jak jest obecnie, umożliwia dostęp do tego narzędzia każdemu Użytkownikowi aplikacji.
Mimo, że AmiGGo nie może wyszukiwać aktualnych informacji, ani korzystać z najnowszych źródeł danych
ma to swoje plusy tj. np. stabilność działania bota.
Choć dla Ciebie FacetNaWuzku może to być frustrujące, warto abyś wiedział, że AmiGGo stara się dostarczyć pomoc w oparciu o zgromadzoną wiedzę,
co czyni go użytecznym w wielu sytuacjach, mimo tych ograniczeń.
Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.
Komentarz
-
pisalem ze lube wojsko... to trohe jak wedzec co to karabin i newedzec coto celownik laserowy... niby spelna swoje zadane ale jednak skutecnosc zostaje w tyle... pozatym hota ne jest stara bo dodatek ten ma 15lat i jest liderem w grah serii heroes wec jesli ma mec wedze ogulno to wydalo by zeby nakarmic tego bota wedzo o tym dodatkuOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; 33779.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz