Zamieszczone przez NORXND
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z botem AmiGGo
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta
cyli 250 odpowada na pytana zwozane z komunikatorem i regulaminem... a 100 na wzystko inne?gdzie 250 to stricte BOK.
Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
Komentarz
-
Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta
Tak. 100 to taki "generalny" asystent do porozmawiania o wszystkim i o niczymgdzie 250 to stricte BOK.
casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Jaka jest poprawna odpowiedź?Załączone plikiOstatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Jeśli dobrze pamiętam AmiGGo pamięta rozmowę przez jakiś czas, jak przestaniesz do niego pisać, to "zapomni" po czasie, nie ma to nic wspólnego z zamykaniem rozmowy w GGOpinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
Komentarz
-
Spoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... więc jego rola została mocno ograniczona... nie dziwię się, skoro nie był podłączony do internetu, by zdobywać wiedzę.Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postaSpoko... ale bot mi odpisał, że pomaga tylko z tematami o GG... .
AmiGGo to dobry przyjacielktóry stara się dzielić również ogólną wiedzą na różne tematy.
Natomiast aGGa - która obsługuje nasz czat na stronie gg.pl odpowiada na zapytania dotyczące tylko i wyłącznie komunikatora GG.
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postane... ne odpowada... mi nev odpowedzal na temat gry...Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
Komentarz
-
Zamieszczone przez NORXND Zobacz posta
O co go zapytałeś?Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meduza Zobacz postaFacetNaWuzku możliwe, że musisz mu podać dokładną nazwę gry, być może AmiGGo potrzebuje bardziej konkretnych nazw.
Czy tylko z tym AmiGGo ma problemy? Czy są jakieś inne zagadnienia na które nie potrafi odpowiedzieć?Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Warto zauważyć, że każdy bot oparty na sztucznej inteligencji ma swoje ograniczenia.
AmiGGo jest zaprojektowany tak, aby działał w oparciu o wiedzę dostępną do konkretnego okresu,
nie ma dostępu do Internetu w czasie rzeczywistym.
Rozwiązanie które wymieniasz jest bardziej kosztowne.
Zauważ, że wiele platform oferujących podobne usługi i dostęp do bardziej zaawansowanych modeli,
z lepszą wydajnością liczy sobie za nie trochę 💵💵💵.
GG udostępniając AmiGGo w takiej formie jak jest obecnie, umożliwia dostęp do tego narzędzia każdemu Użytkownikowi aplikacji.
Mimo, że AmiGGo nie może wyszukiwać aktualnych informacji, ani korzystać z najnowszych źródeł danych
ma to swoje plusy tj. np. stabilność działania bota.
Choć dla Ciebie FacetNaWuzku może to być frustrujące, warto abyś wiedział, że AmiGGo stara się dostarczyć pomoc w oparciu o zgromadzoną wiedzę,
co czyni go użytecznym w wielu sytuacjach, mimo tych ograniczeń.Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
pisalem ze lube wojsko... to trohe jak wedzec co to karabin i newedzec coto celownik laserowy... niby spelna swoje zadane ale jednak skutecnosc zostaje w tyle... pozatym hota ne jest stara bo dodatek ten ma 15lat i jest liderem w grah serii heroes wec jesli ma mec wedze ogulno to wydalo by zeby nakarmic tego bota wedzo o tym dodatkuOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz