Po co system aktualizacji w becie ? Chyba beta oznacza opublikowaną wersję testową, czyli nie musi być menadżera aktualizacji aż do zakończenia bety.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[SUGESTIA] System aktualizacji
Zwiń
X
-
Menu GG -> O programie -> tam masz na białym tle logo GG z podpisem "Wersja testowa" i właśnie po kliknięciu PPM na to logo, pojawia się opcja "Pobierz aktualizację"Zamieszczone przez ktocus12 Zobacz postaMnie gg11 zaktualizowało się samo, bez klikania prawym przyciskiem, więc chciałbym wiedzieć gdzie przypadkiem kliknąłem.
Komentarz
-
Metodą prób i błędówZamieszczone przez Shagan Zobacz postaWow... znalazłeś metodą prób i błędów czy gdzieś wyczytałeś O_O
Komentarz
-
Chodzi mi o GG11. U mnie aktualizacja nie odbyła się automatycznie. Musiałam ściągnąć program na nowo. I nie wiedziałam że trzeba kliknąć PPM.Zamieszczone przez ktocus12 Zobacz postaDlatego zdziwiła mnie informacja FreakLikeMe i zamieściłem post, możne tej osobie chodziło o nie ten komunikator/nie tą wersję i trafiła na złe forum.
Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez SaperR; 579.
Komentarz
-
Automatycznie się nie aktualizuje, posiadam wersję 11.0.0.6174, po wejściu w "o programie" kliknięciu PPM pokazuje się pobierz aktualizację - ale to też nie działa. Właśnie zerkam że już wyszła nowa beta, kilkukrotne uruchomienie programu nie daje rezultatu, nie aktualizuje się i już.Ostatnio edytowany przez bartekk74; 13149.
Komentarz
-
Jak już sobie klikniesz na "pobierz aktualizację" to odczekaj 5 minut a następnie wyłącz i po chwili włącz ponownie gg. Jak po kliknięciu na to odrazu będziesz wyłączał i włączał program, to przecież ta aktualizacja nie zdąży się ściągnąć. Żaden pasek postępu pobierania się nie wyświetli, dopiero później przy instalacji.
Komentarz
Komentarz