Po co system aktualizacji w becie ? Chyba beta oznacza opublikowaną wersję testową, czyli nie musi być menadżera aktualizacji aż do zakończenia bety.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[SUGESTIA] System aktualizacji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ktocus12 Zobacz postaMnie gg11 zaktualizowało się samo, bez klikania prawym przyciskiem, więc chciałbym wiedzieć gdzie przypadkiem kliknąłem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Shagan Zobacz postaWow... znalazłeś metodą prób i błędów czy gdzieś wyczytałeś O_O
Komentarz
-
Zamieszczone przez ktocus12 Zobacz postaDlatego zdziwiła mnie informacja FreakLikeMe i zamieściłem post, możne tej osobie chodziło o nie ten komunikator/nie tą wersję i trafiła na złe forum.
Komentarz
-
https://im-updates.gg.pl/updates/ver...svc/locale,pl/
Tutaj masz info o najnowszej wersji.
I z tego co widzę, to komunikaty o dostępnych aktualizacjach w GG będą.Ostatnio edytowany przez SaperR; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Automatycznie się nie aktualizuje, posiadam wersję 11.0.0.6174, po wejściu w "o programie" kliknięciu PPM pokazuje się pobierz aktualizację - ale to też nie działa. Właśnie zerkam że już wyszła nowa beta, kilkukrotne uruchomienie programu nie daje rezultatu, nie aktualizuje się i już.Ostatnio edytowany przez bartekk74; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Jak już sobie klikniesz na "pobierz aktualizację" to odczekaj 5 minut a następnie wyłącz i po chwili włącz ponownie gg. Jak po kliknięciu na to odrazu będziesz wyłączał i włączał program, to przecież ta aktualizacja nie zdąży się ściągnąć. Żaden pasek postępu pobierania się nie wyświetli, dopiero później przy instalacji.
Komentarz
Komentarz