Lata temu rzuciłem na forum kilka pomysłów. Przeszły bez echa a szkoda bo chyba miały potencjał. Jakiś czas temu wpadł mi do głowy nowy pomysł który mógłby ożywić GG. Player filmów. W necie często widzę pytania - Gdzie znajdę film X? Gdzie mogę oglądnąć film Y? Itd. Wystarczy dodać do GG Player filmów na którym będzie można oglądać i udostępniać materiały wideo i odpowiedzą na ww. pytanie będzie - ZaGGadaj do mnie, to ci go udostępnię. Udostępnianie czy to z własnego dysku, chmury, hostingu czy jakiegoś streamingu (ale bez podawania do nich haseł). Jak już będzie Player to nie pozostanie nic innego jak wprowadzić coś na wzór Watch2Gether. https://w2g.tv/?lang=pl Nawet będąc na drugim końcu świata można sobie oglądnąć z kimś bliskim jakiś filmik, np. rodzinny.
No ale pewnie taki Player nigdy nie powstanie bo póki co GG wygląda ja cerowanie starego swetra.Szkoda pieniędzy na nowy dlatego łata się stary by jeszcze posłużył. Myślę że ratunkiem dla GG byłaby możliwość stosowania wtyczek. To m. in. dzięki nim GG było popularne. Społeczność raz dwa stworzyłaby wtyczki które przyciągnęłyby ludzi.
No ale pewnie taki Player nigdy nie powstanie bo póki co GG wygląda ja cerowanie starego swetra.Szkoda pieniędzy na nowy dlatego łata się stary by jeszcze posłużył. Myślę że ratunkiem dla GG byłaby możliwość stosowania wtyczek. To m. in. dzięki nim GG było popularne. Społeczność raz dwa stworzyłaby wtyczki które przyciągnęłyby ludzi.
Komentarz