Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Propozycje zmian

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Propozycje zmian

Dzień dobry. Poniżej podaję propozycje zmian, które wg. mnie ulepszyłyby GG.

1. Dodanie statusów wiadomości
    Zostało już to opisane w tym poście: https://forum.gg.pl/forum/gg-w-przeg...iadomo%C5%9Bci. Wiem, że sprawa została już roztrzygnięta, ale przypominam o tej możliwej zmianie, gdyż myślę, że może ona zachęcić większą liczbę ludzi do korzystania z GG (bo o ile brak statusu wiadomości jest przydatny przy rozmowach z nieznajomymi, o tyle może to być udręką w kontakcie z rodziną/znajomymi).

2. Usunięcie emotki <sex>
    Wg. mnie jest to oczywiste, że w GG nie powinno być tej emotki. Mimo tego, iż z GG mogą korzystać tylko i wyłącznie osoby, które ukończyły 16. rok życia (a w tym wieku tego typu treści raczej nie zaburzą rozwoju psychicznego użytkownika), to obecność tej emotki źle świadczy o Twórcach komunikatora. Drodzy Deweloperzy GG, jeżeli uważacie się za poważnych ludzi, to wprowadźcie tę zmianę w życie.

3. Wprowadzenie możliwości usuwania wiadomości
    Zarówno wysłanych (usunięcie tylko u siebie albo również u odbiorcy) jak i odebranych. Byłoby to pomocne szczególnie w korzystaniu ze Schowka.

Pozdrawiam,
    PseudoHaker

Zamieszczone przez PseudoHaker Zobacz posta
    Usunięcie emotki <sex>
    Ta emotka jest ukryta, nie można jej wybrać z listy emotek. Trzeba wiedzieć o jej istnieniu, by jej użyć. Myślę, że jest to w pełni wystarczające, jeśli chodzi o cenzurę.

Komentarz

I tak mam inne zdanie, ale przejdźmy dalej - co z pozostałymi sugestiami?

Komentarz

PseudoHaker, dziękujemy za Twoje sugestie dotyczące rozwoju komunikatora GG.

Twoja propozycja zarówno dotycząca statusu rozmowy (sprawa nie została rozstrzygnięta - zgodnie z tym co napisaliśmy wcześniej być może taka opcja pojawi się w przyszłości)
        jaki usuwania wiadomości trafi do zespołu odpowiedzialnego za rozwój funkcji.

W przypadku Schowka, to co możemy na ten moment zasugerować to usuwanie wysłanych wiadomości przez archiwum.

Komentarz

Pracuję...
        X