Witam po co w ustawieniach zaawansowanych widnieje rubryka "Strona internetowa" skoro i tak to nie widnieje w GG 12 na profilu w katalogu publicznym wyszukiwarki?

Ogłoszenie

Zwiń

No announcement yet.

Strona internetowa w ustawieniach GG 12

Zwiń

X
- 

Adrian słuszna uwagaZamieszczone przez AdrianGlowacki Zobacz postaWitam po co w ustawieniach zaawansowanych widnieje rubryka "Strona internetowa" skoro i tak to nie widnieje w GG 12 na profilu w katalogu publicznym wyszukiwarki? ta rubryka jest dedykowana dla profili firmowych. Zgłosiliśmy to do odpowiedniego działu i będziemy wprowadzać poprawki w tym zakresie ta rubryka jest dedykowana dla profili firmowych. Zgłosiliśmy to do odpowiedniego działu i będziemy wprowadzać poprawki w tym zakresie 
 Dziękujemy  

- 

No i widzisz AdrianGlowacki teraz ficzer "export archiwum do pliku txt" znowu sie przesunie na dalszy plan, bo cos tam sobie wypatrzyles...
 no wielkie dzieki...
 PS. Chcialem ale nie moglem sie powstrzymac od tego komentarza 
 PS2. to ja juz dawno wypatrzylem ze nie dzialaja "chmurki" w kliencie linuxowym. W sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
 wiec mam nadzieje ze bedziecie wprowadzac poprawki zgodnie z kolejnoscia zgloszen ...
 Komentarz
- 

W pierwszej kolejności zajmujemy się zgłoszeniami, które mają na celu poprawienie działania aplikacjiZamieszczone przez epsilon Zobacz postaW sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
 wiec mam nadzieje ze bedziecie wprowadzac poprawki zgodnie z kolejnoscia zgloszen ... 
 W przypadku pozostałych zgłoszeń bierzemy pod uwagę to, ile pracy/czasu zajmie nam ich wprowadzanie. Czasami są takie zgłoszenia, które można wprowadzić przy okazji wprowadzania innych poprawek/zmian 

Komentarz
- 

Jak widzę, nic się nie ruszyło na temat "Exportu archiwum GG".Zamieszczone przez epsilon Zobacz postaNo i widzisz AdrianGlowacki teraz ficzer "export archiwum do pliku txt" znowu sie przesunie na dalszy plan, bo cos tam sobie wypatrzyles...
 no wielkie dzieki...
 PS. Chcialem ale nie moglem sie powstrzymac od tego komentarza 
 PS2. to ja juz dawno wypatrzylem ze nie dzialaja "chmurki" w kliencie linuxowym. W sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
 Właśnie, takie posty jak tego użytkownika są realizowane w trybie natychmiastowym, a nasze, są odstawione na boczny tory.

Pani odpowiedź zaczyna mnie irytować, ile można czekać na taką nieskomplikowaną opcję?Zamieszczone przez JustynaBOK Zobacz postaW pierwszej kolejności zajmujemy się zgłoszeniami, które
 mają na celu poprawienie działania aplikacji 
 W przypadku pozostałych zgłoszeń bierzemy pod uwagę to, ile pracy/czasu zajmie nam ich wprowadzanie. Czasami są takie zgłoszenia, które można wprowadzić przy okazji wprowadzania innych poprawek/zmian 

Komentarz
- 

Obecnie nie mamy tego w planach. Pochłania nas temat dotyczący rozmów audio/wideoZamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
 Jak widzę, nic się nie ruszyło na temat "Exportu archiwum GG".
 Właśnie, takie posty jak tego użytkownika są realizowane w trybie natychmiastowym, a nasze, są odstawione na boczny tory.

Pani odpowiedź zaczyna mnie irytować, ile można czekać na taką nieskomplikowaną opcję? https://forum.gg.pl/forum/informacje...l%C4%85darkowa https://forum.gg.pl/forum/informacje...l%C4%85darkowa
 Komentarz

Komentarz