Witam po co w ustawieniach zaawansowanych widnieje rubryka "Strona internetowa" skoro i tak to nie widnieje w GG 12 na profilu w katalogu publicznym wyszukiwarki?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Strona internetowa w ustawieniach GG 12
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdrianGlowacki Zobacz postaWitam po co w ustawieniach zaawansowanych widnieje rubryka "Strona internetowa" skoro i tak to nie widnieje w GG 12 na profilu w katalogu publicznym wyszukiwarki?
Dziękujemy
-
No i widzisz AdrianGlowacki teraz ficzer "export archiwum do pliku txt" znowu sie przesunie na dalszy plan, bo cos tam sobie wypatrzyles...
no wielkie dzieki...
PS. Chcialem ale nie moglem sie powstrzymac od tego komentarza
PS2. to ja juz dawno wypatrzylem ze nie dzialaja "chmurki" w kliencie linuxowym. W sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
wiec mam nadzieje ze bedziecie wprowadzac poprawki zgodnie z kolejnoscia zgloszen ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez epsilon Zobacz postaW sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
wiec mam nadzieje ze bedziecie wprowadzac poprawki zgodnie z kolejnoscia zgloszen ...
W przypadku pozostałych zgłoszeń bierzemy pod uwagę to, ile pracy/czasu zajmie nam ich wprowadzanie. Czasami są takie zgłoszenia, które można wprowadzić przy okazji wprowadzania innych poprawek/zmian
Komentarz
-
Zamieszczone przez epsilon Zobacz postaNo i widzisz AdrianGlowacki teraz ficzer "export archiwum do pliku txt" znowu sie przesunie na dalszy plan, bo cos tam sobie wypatrzyles...
no wielkie dzieki...
PS. Chcialem ale nie moglem sie powstrzymac od tego komentarza
PS2. to ja juz dawno wypatrzylem ze nie dzialaja "chmurki" w kliencie linuxowym. W sumie export archiwum tez byl wczesniej zgloszony,
Właśnie, takie posty jak tego użytkownika są realizowane w trybie natychmiastowym, a nasze, są odstawione na boczny tory.
Zamieszczone przez JustynaBOK Zobacz postaW pierwszej kolejności zajmujemy się zgłoszeniami, które
mają na celu poprawienie działania aplikacji
W przypadku pozostałych zgłoszeń bierzemy pod uwagę to, ile pracy/czasu zajmie nam ich wprowadzanie. Czasami są takie zgłoszenia, które można wprowadzić przy okazji wprowadzania innych poprawek/zmian
Komentarz
-
Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
Jak widzę, nic się nie ruszyło na temat "Exportu archiwum GG".
Właśnie, takie posty jak tego użytkownika są realizowane w trybie natychmiastowym, a nasze, są odstawione na boczny tory.
Pani odpowiedź zaczyna mnie irytować, ile można czekać na taką nieskomplikowaną opcję?
Komentarz
Komentarz