Może temat nie dotyczy komputera z systemem Windows, ale jestem odbiorcą plików na tym systemie... Jeśli osoby wysyłają mi filmiki i zdjęcia z telefonów (nie znam ich modeli ani systemu) na GG, to ja czasami je widzę, a czasami nie widzę obrazu i tylko jest info, abym pobrał coś tam HEIC... Czemu tak się dzieje? Od razu mówię, że te same osoby mi te pliki wysyłają...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Odbieranie plików graficznych i filmów
Zwiń
X
-
Problem z wyświetlaniem obrazów i filmów, które są wysyłane w formacie HEIC może być spowodowany tym, że Twój system w komputerze nie obsługuje tego formatu plików.
Format HEIC jest używany głównie przez urządzenia Apple i nie jest powszechnie wspierany przez wszystkie systemy operacyjne.
Aby otworzyć te pliki, możesz spróbować zainstalować odpowiednie oprogramowanie do konwersji lub przeglądania plików HEIC,
lub poprosić nadawcę, aby wysłał pliki w bardziej uniwersalnym formacie, takim jak JPG lub PNG.
-
czyli rozumem, że osoby nieświadome wysyłają mi pliki heic... a jak więc można sprawdzić ten format pliku na telefonie?Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postacyli rozumem ze osoby neswadome wysylajo mi pliki heic... a jak wec mozna sprawdzic ten format pliku na telefone?casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
nie mogę usuwać tutaj wcześniejszych postów więc dopisze i sprecyzuje; pytałem o to jak osoba na telefone moze rozpoznac format heic przed wysłaniem pliku?Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz posta
ja tu zapytalem o cos innego...Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz