Witam mam problem z zalogowaniem się do tej wersji gg, przy próbie zalogowania jest caly czas kręcące się kółko i napis trwa logowanie do gg, a po krótkiej chwili wyskakuje trwa ponawianie logowania i tak cały czas.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG 11.0.0.6256 problem z logowaniem
Zwiń
X
-
Paulina
Czy logowanie na stronie beta.gg.pl odbywa się prawidłowo?
Jeżeli tak:
Proszę odinstalować Gadu-Gadu (przez Panel sterowania – Dodaj/usuń programy) oraz wejść na dysk C.
Podaję ścieżkę:
Wnidows XP C:\Documents and Settings\Nazwa profilu w Windows\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\GG\Profiles
Windows Vista C:\Users\Nazwa profilu w Windows\AppData\Local\GG\Application
Windows 7 C:\Users\Nazwa profilu win7\AppData\Local\GG
Jeżeli pod podaną ścieżką nie można odnaleźć wskazanych profili, oznacza to, że zapisane są one jako ukryte i należy z poziomu Windowsa włączyć opcję podglądu na pliki ukryte.
Następnie proszę zainstalować Gadu-Gadu ponownie oraz podać swój numer i ostatnio używane hasło serwerowe.
Proszę pobrać plik instalacyjny bezpośrednio ze strony:
http://beta.gg.pl/info/pobierz
-
Paulina
Oki, w takim wypadku odinstaluj program z poziomu panelu sterowania, usuń z C:\Documents and Settings\Nazwa profilu w Windows\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\GG katalog GG, zainstaluj program ponownie i sprawdź jego działanie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Paulina Zobacz postaOki, w takim wypadku odinstaluj program z poziomu panelu sterowania, usuń z C:\Documents and Settings\Nazwa profilu w Windows\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\GG katalog GG, zainstaluj program ponownie i sprawdź jego działanie.
Komentarz
-
hej wiem ze temat jest raczej nieaktualny ale wystapily u mnie problemy z logowaniem. Otoz problem wyglada tak nigdy nie logowalem sie do gg jesli wylaczalem je nigdy sie nie wylogowywalem teraz jak wlaczam j pojawia sie komunikat ze jest bledne haslo jesli ktos pomoze bede bardzo wdziczny system windows 8
Komentarz
Komentarz