Brawo GG, wasz nowy skrypt zablokował wszystkich )) Oceny na Google Play lecą w dół, niedługo dobiją do zera Tak mnie też zablokowaliście, miałem parę kont i juz nima nic. A czemu? Czasem dziewczyny blokują za mój krzywy ryj, czasem geje piszą o dziwo i jak im odpowiadam że NIEEEEEEEEEEE to blok, jak się trafi pajac który coś chce wyłudzic czyli sprzedać to tez nie wytrzymuje nerwowo i jade z nimi. A zgłoszenia lecą, w tej chwili jestem całkowicie zablokowany, a za co? Za pisanie, czy coś kiedyś sprzedawałem? Tak na Alego i OLX, Czy pokazałem penisy i inne rzeczy? Nigdy! To za co mam bany? Za krzywy ryj? Czy jechanie z fejkami ciągle?? Wiecie że z taką strategią nikogo tu nie będzie? Połowa moich normalnych znajomych już tu nie ma bo zablokowaliście ich i mnóstwo normalnych którzy losują !!!! Jestem od bardzo dawna na gg ale to co sie teraz dzieje to po prostu sami się zaoracie. GG to teraz zbieranie danych a nie to co kiedyś, numery telefonów? Szkoda że zdjęcia dowodów osobistych nie chcecie. Proszę o odpowiedz w tym temacie a dodatkowo pogadamy o RODO i zbieranie danych osobowych po zbanowaniu bo nie macie prawa ich trzymać.
PS. edytowany. polosujcie sobie teraz o 00:10 ludzi same fejkii z nowych kont wyskakują, brawo gg po blokowaliście normalnych a tamci nadal są !!!
PS. edytowany. polosujcie sobie teraz o 00:10 ludzi same fejkii z nowych kont wyskakują, brawo gg po blokowaliście normalnych a tamci nadal są !!!
Komentarz