Ciekaw jestem kiedy właściciele i programiści GG w końcu pójdą po rozum do głowy i przestaną z komunikatora internetowego robić molocha "do wszystkiego" ??.Nie wiecie Panowie,żę jeśli coś jest do wszystkiego to jest  to do doopy?.Co nowa wersja to wieksze obciążanie kompa, to jakieś idiotyczne dodatki w stylu "poczta gg"( nawiasem mowiąc pocztę i tak trzeba mieć przy rejestracji numeru wiec po cholerę wiecej skrzynek??) "dysk" lub "zdjęcia".Po co to w komunikatorze??.Od tego są specjalizowane serwisy,niekoniecznie płatne.Po co tworzyć coś,co nie działa albo działa z wersji na wersję coraz gorzej?.Chcecie  zaistnieć i uszczęśliwić użytkowników na siłę ??.Oby to sie nie skończyło klapą jak co niektórych innych "nadgorliwych" i wszystkowiedzących firm.I jeszcze jedno...co za kretyn wpadł na pomysł,żeby archiwum rozmów trzymać na serwerze?? Poje,,...ło was??.Troszkę wyobraźni panowie nadgorliwcy,co będzie w razie włamu??Myśłenie nie boli,spróbujcie panowie programiści i właściciele GG.A propos nadgorliwości...to gorsze niż faszyzmu
ps
wiem,nie muszę z tego coraz wiekszego i cięższego badziewia korzystać,al póki co to jeszcze kwestia przyzwyczajenia.Ciekawe ilu użytkowników tez tak ma 

ps
wiem,nie muszę z tego coraz wiekszego i cięższego badziewia korzystać,al póki co to jeszcze kwestia przyzwyczajenia.Ciekawe ilu użytkowników tez tak ma

.Swoją drogą dziwię sie reklamodawcom którzy płacą za reklamy które można bez problemu zlikwidować
.Swoją drogą dziwię sie reklamodawcom którzy płacą za reklamy które można bez problemu zlikwidować 

Komentarz