Ciekaw jestem kiedy właściciele i programiści GG w końcu pójdą po rozum do głowy i przestaną z komunikatora internetowego robić molocha "do wszystkiego" ??.Nie wiecie Panowie,żę jeśli coś jest do wszystkiego to jest to do doopy?.Co nowa wersja to wieksze obciążanie kompa, to jakieś idiotyczne dodatki w stylu "poczta gg"( nawiasem mowiąc pocztę i tak trzeba mieć przy rejestracji numeru wiec po cholerę wiecej skrzynek??) "dysk" lub "zdjęcia".Po co to w komunikatorze??.Od tego są specjalizowane serwisy,niekoniecznie płatne.Po co tworzyć coś,co nie działa albo działa z wersji na wersję coraz gorzej?.Chcecie zaistnieć i uszczęśliwić użytkowników na siłę ??.Oby to sie nie skończyło klapą jak co niektórych innych "nadgorliwych" i wszystkowiedzących firm.I jeszcze jedno...co za kretyn wpadł na pomysł,żeby archiwum rozmów trzymać na serwerze?? Poje,,...ło was??.Troszkę wyobraźni panowie nadgorliwcy,co będzie w razie włamu??Myśłenie nie boli,spróbujcie panowie programiści i właściciele GG.A propos nadgorliwości...to gorsze niż faszyzmu
ps
wiem,nie muszę z tego coraz wiekszego i cięższego badziewia korzystać,al póki co to jeszcze kwestia przyzwyczajenia.Ciekawe ilu użytkowników tez tak ma
ps
wiem,nie muszę z tego coraz wiekszego i cięższego badziewia korzystać,al póki co to jeszcze kwestia przyzwyczajenia.Ciekawe ilu użytkowników tez tak ma
Komentarz