Od 2 dni po jakimś czasie jakby GG się zwiesza i samo wyłącza. Często jest tak, gdy chcę odczytać wiadomość. Jakie pliki wam wrzucić?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyłączanie się GG
Zwiń
X
-
Paulina
A co oznacza "samo się wyłącza"? Chodzi o to, że zmienia status na niedostępny, czy też po prostu się zamyka i musisz od nowa uruchamiać proces? Czy reinstalowałeś komunikator z usunięciem plików roboczych?
Komentarz
-
Paulina
Dlaczego usunięcie plików roboczych nie wchodzi w grę? Sama reinstalacja na nic się nie zda. Jeżeli po usunięciu katalogów i zainstalowaniu ponownym programu problem nadal obowiązuje, proszę podać wersję so.
Komentarz
-
Paulina
-
Paulina
Podaję ścieżkę:
Windows XP C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika systemu\Dane aplikacji\Gadu-Gadu\Numer GG
Windows Vista: C:\uzytkownicy\user\Gadu-Gadu\Numer GG
Windows 7 C:\Users\WINDOWS_PROFILE_NAME\AppData\Roaming\Gadu-Gadu 10\Numer GG
oraz
Windows XP C:\Documents and Settings\Nazwa profilu w Windows\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\GG\Profiles
Windows Vista C:\Users\Nazwa profilu w Windows\AppData\Local\GG\Application
Windows 7 C:\Users\Nazwa profilu win7\AppData\Local\GG
Proszę skasować profil z numerem GG w jeden i drugiej ścieżce. Jeżeli pod podaną ścieżką nie można odnaleźć wskazanych profili, oznacza to, że zapisane są one jako ukryte i należy z poziomu Windowsa włączyć opcję podglądu na pliki ukryte.
Następnie proszę zainstalować Gadu-Gadu ponownie oraz podać swój numer i ostatnio używane hasło serwerowe.
Komentarz
-
Windows 7 C:\Users\WINDOWS_PROFILE_NAME\AppData\Roaming\Gadu-Gadu 10\Numer GG
Tego nie mogę znaleźć? Jaki WINDOWS_PROFILE?
W ścieżce c:\Users\Szymon\AppData\Roaming\GG\Crash Reports\ Znalazłem plik LastCrash zawierający: 1329855888Ostatnio edytowany przez szymon189; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Paulina
Komentarz