Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Automatyczna zmiana statusu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Automatyczna zmiana statusu

Witam,

Nie działa mi zmiana statusu na "zaraz wracam" kiedy jestem AFK w aplikacji na Windows. Mimo tego, że opcja jest ustawiona na 60 sekund, to program nie zmienia statusu i cały czas jestem dostępny. Czy jest jakiś sposób, żeby to rozwiązać?
    System Windows 10

Screenshot_1.png

Czy jesteś pewny, że w tym czasie nie korzystasz z myszki? Czasem lekkie drgania myszki mogą być uważane jako ruch. Jeśli poruszasz kursorem, aplikacja GG może to interpretować jako aktywność, co uniemożliwia zmianę statusu. Spróbuj na chwilę przestać używać zarówno klawiatury, jak i myszki, aby status mógł się zmienić.

Komentarz

Nie, nie dotykam myszki w ogóle. Nie ma żadnych drgań ani niczego podobnego. Status się nie zmienia

Komentarz

Próbowałeś zmienić status na 120 sekund albo jakiś inny aby zweryfikować czy przy innym czasie to działa?
        Jeżeli to nie pomoże:

1. Zresetuj aplikację lub przeinstaluj - upewnij się również, że posiadasz aktualną wersję aplikacji GG (12.4.112.12203).

2. Upewnij się, że opcja automatycznej zmiany statusu jest włączona w Menu/Ustawienia/Ustawienia zaawansowane.

Komentarz

Bawiłem się tym, wyłączałem i włączałem tę opcję, ustawiałem różny czas w sekundach, niestety nic nie pomaga.
          Aplikacja resetowana, przeinstalowana zgodna z tą wersją GG (12.4.112.12203).
          Opcja oczywiście jest włączona - zresztą cały czas.
          Nic nie pomaga.
          Mam przeczucie, że jest to problem samej aplikacji, a nie mojego komputera.

Co ciekawe, w aplikacji na androida działa to pięknie, bo sama zmienia status po zminimalizowaniu/wyłączeniu aplikacji.

No cóż, trudno.
          Ostatnio edytowany przez 4damski; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

Czy jesteś w tym samym czasie zalogowany na innej końcówce? Z tego co napisałeś korzystasz też z aplikacji na Androidzie.
            Upewnij się, że nie jesteś zalogowany na innej końcówce gdy korzystasz z aplikacji GG na komputerze.

Komentarz

Tak, wylogowałem się i nic pomogło.

Komentarz

Pracuję...
              X