Zainstalowałem właśnie testowe GG i pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to brak godzin wiadomości w oknie rozmowy. Można je jakoś włączyć? Chciałbym wiedzieć, o której ktoś do mnie napisał.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Gość
Nadal brak opcji definitywnego odrzucenia podawania numeru telefonu przy logowaniu - proszę to poprawić koniecznie !!!
Komentarz
-
Niby, jak teraz wyjsc z GG? bo sie, tylko minimalizuje, tylko zabicie dziala. Wczesniej byla opcja wyjscia, a teraz jest tylko wylogowania,itd..Zamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
-
Zamieszczone przez northareth Zobacz postaNadal brak opcji definitywnego odrzucenia podawania numeru telefonu przy logowaniu - proszę to poprawić koniecznie !!!
Komentarz
-
Gość
Faktycznie - kilkukrotne logowanie i wylogowywanie na dwa różne konta i nie było żadnego komunikatu.
Nie nalegałem na całkowite usunięcie tej możliwości ( jak to jest teraz chyba ) - sugerowałem, aby podobnie jak to jest w webGG przenieść ją do ustawień. Kto chce niech sobie sparuje numer a kto nie to nie. Sam komunikat był irytujący tylko przez to, że pokazywał się po każdym logowaniu.
Komentarz
-
mam zamkniete GG(poprzez zabicie), a mimo wszystko status mam dostepny..
Edit: Po aktualizacji (powrót opcji wyjscia), jest juz OKZamieszczone przez Becca FitzpatrickPamiętaj, że człowiek się zmienia, jednak jego przeszłość nigdy.Zamieszczone przez Bob DylanDon’t criticize what you can’t understand
Komentarz
-
Jeśli wyłączałeś nie mając internetu to informacja do serwerów nie została przesłana o zmianie statusu. Włącz jeszcze raz mając internet i jeszcze raz wyłącz.
EDIT: Nie doczytałem jak zamknąłeś GG. Sprawa wygląda tak: Gdy zabijesz GG klikająć "Wymuś zamknięcie", wtedy status nie zmieni się na niedostępny, a wiadomości i tak nie będziesz otrzymywać.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez ravas Zobacz postaHmm, macie w planach powiadomienia, jeżeli ktoś z listy zmieni status, np. z niedostepnego na dostepny?
Komentarz
Komentarz