Jeśli uda się wykryć z poziomu aplikacji, że apka jest na sd to wtedy jakiś odpowiedni komunikat w aplikacji zrobię i tyle.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Hmm... Ja mogę przenosić na kartę SD.
Ale co do problemu: Nie wystarczy dodać informacji pod opcją autostartu, że nie działa gdy aplikacja jest na karcie SD?Ostatnio edytowany przez SaperR; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
W wersji GG v3.0.2.17346 (27.02.2012) wkońcu widzę to co wpisuje, ale pojawił się kolejny kłopot, gdy chce poszukać kontaktu GG to piszę czarnymi cyframi po czarnym tle.
Czy radio może być bardziej zintegrowane z GG, np jako, wtyczka(rozszerzenie), za każdym razem kiedy włączam radio zmienia mi orientację urządzenia na pionową i muszę obracać Tablet, aby ustawić radio.
Komentarz
-
Co prawda pisałem o tym na innym forum na którym widzę iż Wasky również przebywa, ale napiszę i tutaj.
GG v3.0.2.17346 - gdy jestem offline i ktoś do mnie napisze to po wejściu online dostaję wszystkie wiadomości podwójnie. Za każdym razem gdy uruchomię GG mam 2 lub trzy kontakty zaznaczone gwiazdką jako ulubione. Odhaczam, zamykam GG, uruchamiam ponownie i dalej mam je jako ulubione.
Na górnej belce jest szare słoneczko. Czy nie może ono być symbolem mojego statusu? Dostępny, zaraz wracam, niewidoczny, itd?
Komentarz
-
Dublowanie wiadomości - znamy przyczyny i będziemy niebawem naprawiać. Problem z ulubionymi kontaktami - o problemie wiemy, niestety nie potrafimy powtórzyć. Cały czas próbujemy zdiagnozować problem. W sumie możesz nam pomóc. Odinstaluj zupełnie GG i zainstaluj ponownie. Sprawdź czy problem będzie się powtarzał. Jeśli będzie się powtarzał, napisz mi na priv swój numer GG.
Sprawa trzecia - szara ikonka w Notificationbar - chwilowo nic z tym nie zrobimy.
Komentarz
-
Co do Dysku z MGG:
1. Jeśli pacnę w Link publiczny to powinien się skopiować link - wywoływanie okienka udostępniania IMO mija się z celem.
2. Szara belka nad listą plików jest rozciągnięta.
3. Jeśli skopiuję plik do innego folderu (a ten kopiowany plik był już wcześniej pobrany), to w nowym folderze po raz kolejny muszę go pobierać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SaperR Zobacz posta2. Szara belka nad listą plików jest rozciągnięta.
Komentarz
-
+ czcionka jest zależna od motywu (tekst pod plikami jest niewidoczny)Ostatnio edytowany przez SaperR; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Widzę iż podwójne wiadomości są nadal, ale nie zawsze. Nie każda linia przychodzi podwójnie.
Dane w chmurze. Mogę stworzyć katalog. Udostępnić go wybranym znajomym, ale nie mogę odebrać już danych uprawnień. Jeżeli ktoś skasuje udostępniony katalog nie może go ponownie aktywować, a ja nie mogę mu go ponownie udostępnić bo dalej figuruje jako udostępniony. Jedyna możliwość to skasować go całkowicie łącznie z plikami i utworzyć go od nowa, wgrać pliki i ponownie wszystkim udostępniać.
Samo GG nie ma opcji udostępniania znajomym? Tylko przez stronę? Jak coś wgram do katalogu publicznego to z tego co rozumiem w czasie prowadzenia rozmowy powinienem mieć możliwość podania linku do tego. Nie ma takiej opcji ani w telefonie, ani na stronie. Jak w telefonie wybiorę opcję link publiczny to mam możliwość udostępnienia pliku (linku do niego) każdym kanałem komunikacyjnym oprócz GG.
Gdy przeglądam pliki z dysku zapisują się one do android/data/pl.gadugadu/cache/downloads/jakiś_stek_bzdur_i_pierdół_jako_nazwa_folderu i nie czyści się to automatycznie. Przydała by się taka opcja.
Chyba jeszcze się odezwę.
//SaperR: Nie piszemy postu pod postem
Komentarz
Komentarz