Nie pogardziłbym opcją ukrycia prezentów na liście kontaktów
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Tomek016 Zobacz postaDlaczego niemoge pobrac tej wersji z forum ??
Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Zamieszczone przez Andrzej-master Zobacz postaProszę opisz co sie dokładnie dzieje?
Komentarz
-
no i pod http://mtest.gadu-gadu.pl/beta/mgg.apk jest starsza wersja niż w markecie. Czy nie możecie odblokować w markecie aplikacjię na tablety a pod linkiem oczywiście zaktualizować appkę?
Komentarz
-
O co chodzi w alarmie? Wchodzę w aplikacje i uruchamiam alarm. Podaje datę, godzinę, tekst i zaznaczam powtarzalność alarmu. O zdeklarowanym czasie wychodzi mi komunikat o alarmie, ale bez żadnego dźwięku. Więc jaki ma sens ten alarm? Żaden. Myślałem że mogę ustawić np alarm Wyłącz Jajka i oglądać telewizję. Ale z powodu braku powiadomienia dźwiękowego staje się bezużyteczny.
Po kliknięciu w informację o alarmie mamy pytanie czy otworzyć aplikację czy jakoś tak. Klikam aby otworzyć, wyskakuje mi napis iż aplikacja jest ładowana, znika i ekran robi się biały. Muszę kliknąć w te kropki aby przenieść się do spisu aplikacji. Alarm jest podświetlony na czerwono.
Chyba coś nie teges z tym alarmem, albo ja go nie ogarniam.
Komentarz
-
Możliwosć czyszczenia ostatnich rozmów oraz uprawnienia GGdysku
Moja propozycja to wprowadzenie możliwości czyszczenia całkowicie Ostatnich/Rozmów. Archiwum mam wyłączone a w tej zakładce Ostatnie/rozmowy widnieją mi wpisy z kilku miesięcy. To jest bardzo ale to baaaardzo zbędne dla mnie. Nie idzie tego wykasować ani w przeglądarce, ani na PC ani na Androidzie. SZKODA!
Na androidzie nie ma możliwości nadania uprawnienia do danego folderu. Można to zrobić tylko na PC lub przeglądarce. Skoro w Androidzie można dodać folder to powinna być również opcja nadania uprawnienia do takiego folderu.
Baaaaardzo proszę o wprowadzenie tej opcji czyszczenia ostatnich rozmów.
Komentarz
-
Niestety ale ja posiadam rozmowy aż z 4 listopada tamtego roku. Bardzo przydałoby się usunięcie tych informacji (możliwość wyczyszczenia). Bardzo bym prosił o podjęcie się wprowadzenia opcji "czyszczenia" tak jak to jest z powiadomieniami w przeglądarce. Oczywiście czyszczenie tych informacji byłoby mile wskazane na PC i na Androida bo najwięcej osób korzysta właśnie z tych dwóch opcji.
Komentarz
Komentarz