Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Android] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Nie mają awatarów, bo nie mają profili na Androidzie.
Chodzi mi o to, że w powiadomieniu z konferencji występuje nick osoby, która coś napisała NA KONFERENCJI, ale awatar tej osoby nie wyświetla się wcale, wyświetla się jedynie pierwsza litera pseudonimu w kółku.
Zostaw komentarz:
-
Avatarki wyświetlają się. Nie wyświetlają się jednak w zbiorowych powiadomieniach (kiedy przychodzi powiadomienie z konwersacji grupowej).
Zostaw komentarz:
-
Aplikacje updejtują się jakoś raz na dobę. Możesz wejść do Sklepu Play i ręcznie zaktualizować.
Zostaw komentarz:
-
Korzystam z beta testów i nie otrzymałem tej aktualizacji / nie działa.
No ale warto wspomnieć, że jest to LineageOS 16, a nie "prawdziwy" Android, więc może w tym tkwi problem.
Zostaw komentarz:
-
Dzień dobry! Ja chciałem tylko powiedzieć, że w Androidzie 9 Pie avatary nie wyświetlają się w powiadomieniach. W rozwijanej liście pojawia się ikonka domyślna, w powiadomieniu wyskakującym na ekran w miejscu avatara jest pierwsza litera pseudonimu. Czy rozważacie szersze wsparcie dla najnowszego Androida w tej kwestii?
Zostaw komentarz:
-
Nie będzie możliwości wyboru wyglądu listy. Dlaczego nowy wygląd Ci się nie podoba? Co byś w nim zmienił?
Zostaw komentarz:
-
Będzie w ustawieniach możliwość powrotu do starego układu czy właśnie uśmierciliście aktualizacje gg u mnie?
Zostaw komentarz:
-
@Wasky niestety tak, linki ze zdjęciami. Wyslanymi przeze mnie jak innych kolegów. Odświeżanie linków występuje przy przesuwaniu listy wiadomosci w góre jak i w dół, także przy już nieaktywnych linkach z gg dysk.
Zostaw komentarz:
-
Mógłbyś dokładniej opisać problem? Chodzi o linki ze zdjęciami?
Zostaw komentarz:
-
Linki w wiadomościach cały czas się odświeżają. Troszkę jest to irytujące :/
Zostaw komentarz:
-
Tylko ja po ostatniej aktualizacji przy przewijaniu listy kontaktów mam wrażenie, że opisy delikatnie zmieniają kolor na niebiesko-fioletowy? Motyw mam czarny, nie wiem może było wcześniej ale nie zauważyłem ale to się rzuca w oczy szczególnie na niskiej jasności ekranu.Ostatnio edytowany przez playaz44; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Mógłbyś sprecyzować problem? Co znaczy "Wylatuje"? Napisz mi na priv swój numer GG.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: