A mało to callcentrów? Przybliżony opis użytkownika z katalogu publicznego + numer telefonu to dla nich baza kontaktów. Nawet jeśli to idiotyczna teoria, to przy takiej nachalności brzmi bardziej prawdopodobnie niż oficjalne uzasadnienie tej opcji.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pytanie o numer telefonu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaJa bym odwrocil pytanie: Dlaczego tak bardzo nie chcesz podawac swojego numeru telefonu?
Sent from my One S using TapatalkOstatnio edytowany przez lucekk; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Po twoim numerze telefonu i pobranych kontaktach z twojego znajomego, jestesmy w stanie zasugerowac twojemu znajomemu, ze ty tez masz GG i zamiast pisac SMSy, mozecie gadac na GG. Po to nam te numery. I nie nazywaj tego wyludzeniem, gdyz wyludzenie byloby, gdybysmy po cichu pobierali numer. Robimy to jawnie, mozesz nie podac, jesli nie chcesz.
Komentarz
-
Gość
Skoro mówisz, że można nie podawać, to dajcie opcję : " Dziękuję nie chcę podawać numeru " , lub : " Nie - nie pytaj więcej "
Komentarz
-
Gość
Skoro podanie numeru telefonu powoduje ( jak mniemam ) zaprzestanie wyświetlania tego komunikatu, to brak opcji do odmowy skutkujący pokazywaniem tego zapytania o ile nie zasługuje wg. Was na określenie " wymuszanie ", to na pewno można podciągnąć to pod uciążliwe nękanie - ponieważ nie znalazłem nigdzie w regulaminie OBOWIĄZKU podania mojego numeru do Waszej wiedzy.
http://karne.pl/stalking.htmlOstatnio edytowany przez northareth; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaPowinno byc raz na dobe. Chyba, ze klikasz "Wyloguj". Wtedy po ponownym zalogowaniu. Wylogowujesz sie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postakrzos - sprawdzimy to, nie powinno raczej tak byc. northareth - teraz to ja czuje sie nekany przez Ciebie prosba o zmiane zachowania aplikacji. lucekk - nie bede z Toba dyskutowac. Mysl co chcesz.
Komentarz
Komentarz