Witam serdecznie chciałem zgłosić problem z powiadomieniami na systemie android raz są raz ich nie ma raz działa raz nie przykładowo z kimś rozmawiam i pokazuje ze napisała ta osoba drugi raz musze wchodzić na aplikacje i dopiero widzę ze cos jest nie wiem o co chodzi bo wszelkie powiadomienia mam włączone od GG a mimo to musze wchodzić i patrzeć czy jest jakaś wiadomość zróbcie coś z tym bo na dłuższą metę jest to uciążliwe pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z powiadomieniami w GG Android
Zwiń
X
-
Pelsonn będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na mobilne@gadu-gadu.pl. W zgłoszeniu koniecznie podaj numer GG, wersję aplikacji i model telefonu. Będziemy dopytywać o szczegóły w zgłoszeniu e-mail.
-
Ooo to cekawa reakcja... wele ludzi ne widzi powadomen na telefone i do tej pory byla odpowedz ze gg na telefone ma tryb oscedzana baterii i dlatego ne pokazuje powadomen... zmenilo se to juz?Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku ostatnie wydania aplikacji GG naprawiły błędy powiadomień. Prosimy o bezpośredni kontakt z nami bo będziemy dopytywać o szczegóły.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pelsonn Zobacz postaWitam serdecznie chciałem zgłosić problem z powiadomieniami na systemie android raz są raz ich nie ma
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta
Faktycznie są u Ciebie problemy z powiadomieniami. Spróbuj w ustawieniach telefonu poszukać jakiś ustawień związanych z oszczędzaniem energii i powyłączać wszelkie oszczędzacze baterii. Niestety instrukcji nie jestem w stanie podać dla Twojego telefonu, gdyż nigdy nie miałem do czynienia z telefonami tej marki.
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez Pelsonn Zobacz postaWitam a skad wiesz jaka marke mam telefonu?
Komentarz
Komentarz