Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aktualizacja
Zwiń
X
-
matemaciek albo ktos inny moze wiecie jak to zainstalowac na s60v3.... wersj poprzednia gg mialem zainstalowana sposobem shregga. a tu jak instaluje z ovi to mnie wywala przy smart instalerze.... nokia e52 (hacked)
Zostaw komentarz:
-
W OVI powinna być już widoczna wersja poprawkowa 4.2.1 we wszystkich trzech smakach. Changelog: http://forum.gg.pl/showthread.php?15...ull=1#post4522
Zostaw komentarz:
-
Dla v3 widać już od paru dni screeny nowego gg 4.2. Nadal jednak instaluje się 4.1. Jakieś pomysły, czy jeszcze nie przeszła sama aplikacja a zaktualizowali screeny?
http://store.ovi.com/content/167030?...e=search&pos=1
Zostaw komentarz:
-
Pozostaje jeszcze czekać aż wersja na v3 przejdzie. Jeszcze 4.1 jest.
Zostaw komentarz:
-
Dyskusja o widgecie została przeniesiona do oddzielnego wątku.Ostatnio edytowany przez matemaciek; [ARG:4 UNDEFINED].
Zostaw komentarz:
-
Dziękuje bardzona 5230@C6 śmiga bardzo fajnie
---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Można jeszcze poprosić o link do widgetu dla s60v5?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez matemaciek Zobacz postaDo OVI przeszła już też wersja na S^1
Wersja na 3rd Edition po poprawce już czeka w Nokii na QA.
Próbowałem ściągać tą wersje za pomocą Ovi dla telefonów:
-5230
-C6
-N97
i wszędzie jest wersja 4.1 .
A jak wybieram nokie 500 belle to jest wersja 4.2 , tylko że dla s^3. Co jest grane?
Zostaw komentarz:
-
ale błędy to w oddzielnych wątkach proszęniektórych interesuje tylko fakt aktualizacji (zgodnie z tematem), a dostają maile z powiadomieniami o błędach
Zostaw komentarz:
-
@tifoso, odnośnie czasu oczekiwania nie ma jakiejś zasady. Może być tydzień, mogą być trzy dni, mogą być dwa tygodnie. Wszystko zależy od testerów z QA
Zostaw komentarz:
-
Do OVI przeszła już też wersja na S^1
Wersja na 3rd Edition po poprawce już czeka w Nokii na QA.
Zostaw komentarz:
-
Widget się zainstalował, widać tylko status jaki posiadam, ale na razie tylko tyle sprawdziłem jakbym znalazł jakieś problemy to się odezwę.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: