Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Aktualizacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• coopra
    odpowiedział(a)
    W menu prawy klawisz - GG - zainstaluj widget GG

---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:37 ----------

Z instalacja widgetu bywały problemy, warto odinstalować całkiem gg i zainstalować na czysto (usunąć foldery c\ata\.conf, oraz zawartość c:\data z plików tekstowych gg, jak i folder cache nas karcie pamięci. Ja miałem takie jaja, ze zainstalowałem wersje 4.2, a miałem dalej 4.1 tylko ze emoty były animowane. Nokia, cóż...

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    działa wam ten widget? Bo mi Jakoś Nie pokazuje go w liście widgetow

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Wiem, mam, działa super

Poza ustawianiem awatara wszystko działa ;P

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    GG 4.2.0.19700 już do pobrania w sklepie

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    O tym myślę

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    Opera może sobie pozwolić na co chce. Opera bez Nokii sobie poradzi, ja w Nokii zawsze wolałem Opere od przeglądarki systemowej. Mogą pogrywać jak chcą.
    Gdyby GG zaczęło być wydawane poza Sklepem Nokii, to zaraz pojawiła by się masa problemów z certyfikowaniem.
    Można ewentualnie tutaj, dla zainteresowanych, równolegle do wrzucania do QA wydawać wersje niepodpisaną.

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Ale z kolei odcinają wolny rynek aplikacji, przez co często nie opłaca się ich tworzyć bo to zawsze zwłoka i robią więcej. Głupie zasady, głupi tok myślenia (przerwano wsparcie Symbiana, gdy ten zaczął działać!)...

Zostaw komentarz:

• matemaciek
    odpowiedział(a)
    Nie wiem, co robi Opera, pewnie jakoś to obchodzą (-:

Są plany, by wydawać GG poza OVI, ale to dla tych, którzy nie mają dostępu OVI. Czy taki nóż w plecy to nie wiem, chcą kontrolować, co ludzie instalują, co jest przez nich certyfikowane.

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    To co robi w takim razie opera? Masakra. Czegoś tu nie rozumiem. Nokia wbija sobie nóż tak głupim regulaminem...

Zostaw komentarz:

• Qrix
    odpowiedział(a)
    Matemaciek napisał, że regulamin Ovi Store nie pozwala na udostępnianie aplikacji poza sklepem Nokii.

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Dlatego napisałem, słyszałem też o tej sytuacji
    Ale dlaczego nie udostępnicie appy równolegle tu i w sklepie? Opera tak robi np
    A dla nas mniej problemu

Nokia ogólnie się guzdrze. Powinni brać przykład z Google'a.

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    coopra, w weekend nie pracują pewnie na dniach pojawi się appka.
    kiedyś, pamiętam jak autor aplikacji fmobi dodał na fb info, że wrzucił nową wersję aplikacji do QA i ponad 2 tygodnie trwała akceptacja.
    oczywiście nie życzę źle dla gg oby jak najszybciej!

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Jeżeli to nokia tak się grzebie, to masakra z nimi, faktycznie...

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez XueBao Zobacz posta
    Indikator bez zmian, w przyszłości przemierzamy się do notyfikacji systemowych, które dopiero od Belle podobno są obsługiwane bez problemu. Jeśli nie chcemy mieć indikatora bo np. przysłania jakiś inny symbol to można go wyłączyć w ustawieniach a w zamian przypiąć widget do ekranu głównego.
    Notyfikacje systemowe proponowałbym w następnej wersji bo to naprawdę coś super od kiedy wyszło oprogramowanie Belle.
    Niestety, kolejnej bety już nie potestuje, N8 sprzedana. Czekam na mobilne gg na mobilne okienka

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Fajnie się zapowiada. Czekam i chętnie przetestuję
    Zwłaszcza fajnie jest, że są możliwości wysyłania plików i GGDysk, a animowane emoty dodadzą dodatkowego smaczku

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X