Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Aktualizacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• coopra
    odpowiedział(a)
    Ostatni status pamięta nowa wersja, nie pamięta początkowego. Brakuje mi tylko pisania od nowej linijki
    wyeliminowane większość bugów, tyle zauważyłem.

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    Nokia 500 z symbianem belle

a Sprawdzałes ustawienia?
    Ostatnio edytowany przez Wampirek; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• tifoso
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wampirek Zobacz posta
    Dziwne mi pamięta ostatni
    Na jakim modelu telefonu?

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    Dziwne mi pamięta ostatni

Zostaw komentarz:

• tifoso
    odpowiedział(a)
    Zainstalowałem od nowa, nie miałem przycisku Aktualizuj. Z tego co zdążyłem zauważyć to nadal nie pamięta poprzedniego statusu, tylko zawsze przy uruchamianiu jest status Dostępny bez żadnego opisu.

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    Wejdz w sklep Nokia->aplikacje->bezpłatne i drugie od góry Masz Gg. Chyba ze Ty Masz Ta starszą wersję Nie v4.0.0

Zostaw komentarz:

• tifoso
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez matemaciek Zobacz posta
    Nie, nie ma takiej potrzeby. Lepiej zostawić starą (wykona się update), aby nie skasować zapamiętanych danych.
    Ale nie mogę ściągnąć nowej wersji z ovi jak mam starą zainstalowaną. Telefon to Nokia E52

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    Nie bynajmniej jak Ja pobierałem ze sklepu To był przycisk aktualizuj

Zostaw komentarz:

• matemaciek
    odpowiedział(a)
    Nie, nie ma takiej potrzeby. Lepiej zostawić starą (wykona się update), aby nie skasować zapamiętanych danych.

Zostaw komentarz:

• tifoso
    odpowiedział(a)
    Żeby pobrać nową wersję, to trzeba odinstalować poprzednią?

Zostaw komentarz:

• matemaciek
    odpowiedział(a)
    Potwierdzam, wszystkie 3 wersje (3rd Edition, ^1 i ^3) są już w Nokia Store w najnowszej wersji (4.1.0) (-:

http://store.ovi.com/content/167030/

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    właśnie Pobrałem nowa wersję GG ze sklepu ovi

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Jak to nie uznają za błąd? Wersja java umożliwia pisanie od nowej linii, jak każda inna, tylko na symbiana nie? To jest dziwne. Bo to zdecydowanie pogarsza funkcjonalność aplikacji, to głupia wersja java jest lepsza od dedyka?

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

W tym momencie mam trzy klawisze do wysłania - akceptuj na klawiaturze, ok w oknie tekstu i klawisz enter. Po jakiego grzyba mi to?

Zostaw komentarz:

• mateeusz
    odpowiedział(a)
    Pisania od nowej linijki raczej nie będzie,ponieważ klawisz enter jest równoznaczny z wysłaniem wiadomości i z tego co mi wiadomo nie uznają tego jako błędu... A co do resetowania statusu to problem ten będzie naprawiony w najbliższej aktualizacji

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Coś wiadomo w temacie aktualizacji?
    Szkoda że na forum nie można dostać tej wersji szybciej

Mam największe dla mnie pytanie - czy naprawiono (dodano) możliwośc pisania od nowej linijki? I czy status nie będzie się już resetował?

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X