Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Aktualizacja
Zwiń
X
-
To o tym sklepie Nokia To wiedziałem Ale czas oczekiwania To mniej Wiecej tydzien a reszta czasu Sam Nie wiem, Ale Czuje tak jakby znów olali To. Zauważ ze Nawet na forum nikt tu Nie odpisuje już
-
Jedną z różnic między Symbianem a Androidem jest to, że aby aktualizacja pojawiła się w Sklepie Nokia trzeba czekać na jej zaakceptowanie przez QA (quality assurance - zapewnienie jakości), z Androidem jest inaczej - aplikacje w Google Play (Android Market) można aktualizować ot tak i od razu pojawia się ona dla użytkowników. Myślę, że to ma znaczenie odnośnie częstotliwości aktualizacji (z iOS jest podobnie, też dostaje rzadziej apdejty). Poza tym trzeba brać pod uwage też łatwość programowania i liczbę osób pracującą nad aplikacją dla danego systemu, jak z tym jest nie mam pojęcia, więc się nie wypowiem.
Zostaw komentarz:
-
ciekaw jestem jak To jest Android dostał już Podobno duuuzo aktualizacji a my ciągle czekamy na druga
Zostaw komentarz:
-
GGnetwork chyba w niedzielę nie odpowie
i nie twierdze że nie umiesz czytać ;P
Choć sam jestem ciekaw co przyniesie nowa aplikacja. Uduszę jak changelogu nie dostanę ;>
Zostaw komentarz:
-
@coopra, to wiem, umiem czytać. Zapytałem, bo może coś się zmieniło i będzie wcześniej
Zostaw komentarz:
-
Ale dotychczasowa jest dobra, więc dobrze wiedzieć. Chcemy tylko z ciekawości wiedzieć, nie traktuj tego jako niecierpliwość tylko jako ciekawość co i jak.
No to powodzenia i cierpliwie czekamy
Zostaw komentarz:
-
Nie lubimy takich pytań (-; Nie ma błędów krytycznych, więc następna wersja nieprędko, ale z dyskiem (-: Myślę, że do końca maja powinna być, ale nigdy nie wiadomo, co wyjdzie po drodze.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez coopra Zobacz postaOstatni status pamięta nowa wersja, nie pamięta początkowego. Brakuje mi tylko pisania od nowej linijki
wyeliminowane większość bugów, tyle zauważyłem.
Zostaw komentarz:
-
ale to nie jest temat na zgłaszanie błędów czy sugestiiwątek nazywa się "Aktualizacja"
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: