Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Aktualizacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    To o tym sklepie Nokia To wiedziałem Ale czas oczekiwania To mniej Wiecej tydzien a reszta czasu Sam Nie wiem, Ale Czuje tak jakby znów olali To. Zauważ ze Nawet na forum nikt tu Nie odpisuje już

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    Jedną z różnic między Symbianem a Androidem jest to, że aby aktualizacja pojawiła się w Sklepie Nokia trzeba czekać na jej zaakceptowanie przez QA (quality assurance - zapewnienie jakości), z Androidem jest inaczej - aplikacje w Google Play (Android Market) można aktualizować ot tak i od razu pojawia się ona dla użytkowników. Myślę, że to ma znaczenie odnośnie częstotliwości aktualizacji (z iOS jest podobnie, też dostaje rzadziej apdejty). Poza tym trzeba brać pod uwage też łatwość programowania i liczbę osób pracującą nad aplikacją dla danego systemu, jak z tym jest nie mam pojęcia, więc się nie wypowiem.

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    ciekaw jestem jak To jest Android dostał już Podobno duuuzo aktualizacji a my ciągle czekamy na druga

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    Mi changelog nie potrzebny oby zmiany były widoczne

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    GGnetwork chyba w niedzielę nie odpowie
    i nie twierdze że nie umiesz czytać ;P
    Choć sam jestem ciekaw co przyniesie nowa aplikacja. Uduszę jak changelogu nie dostanę ;>

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    @coopra, to wiem, umiem czytać. Zapytałem, bo może coś się zmieniło i będzie wcześniej

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Do końca maja ma być, czekamy

Zostaw komentarz:

• Kwiatek
    odpowiedział(a)
    jakies info o nadchodzacej aktualizacji?

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Ale dotychczasowa jest dobra, więc dobrze wiedzieć. Chcemy tylko z ciekawości wiedzieć, nie traktuj tego jako niecierpliwość tylko jako ciekawość co i jak.

No to powodzenia i cierpliwie czekamy

Zostaw komentarz:

• matemaciek
    odpowiedział(a)
    Nie lubimy takich pytań (-; Nie ma błędów krytycznych, więc następna wersja nieprędko, ale z dyskiem (-: Myślę, że do końca maja powinna być, ale nigdy nie wiadomo, co wyjdzie po drodze.

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Podłączam się, matemaciek, jak tam prace?

Zostaw komentarz:

• Wampirek
    odpowiedział(a)
    czy jest już znany termin kolejnej aktualizacji?

Zostaw komentarz:

• tifoso
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez coopra Zobacz posta
    Ostatni status pamięta nowa wersja, nie pamięta początkowego. Brakuje mi tylko pisania od nowej linijki
    wyeliminowane większość bugów, tyle zauważyłem.
    Niestety na E52 nadal nie pamięta ani poprzedniego statusu ani początkowego.

Zostaw komentarz:

• coopra
    odpowiedział(a)
    Ale to było dodane marginalnie

Zostaw komentarz:

• Qrix
    odpowiedział(a)
    ale to nie jest temat na zgłaszanie błędów czy sugestii wątek nazywa się "Aktualizacja"

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X