[Java] BETA - Wasze opinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Loca
    • 24 mar
    • 10

No sorki, ale według mnie ważniejsze by było raczej naprawienie błędu, że aplikacja nawet nie chce się włączyć, a nie jakiś bezsensowny wskaźnik pisania albo animowane emotikony ;x

Komentarz

• ReBeLs513
      Doświadczony GGadacz
      • 2 wrz
      • 223

Owszem ale też moim zdaniem bez sensu było go usuwać
      Adios

Komentarz

• Bestia.
        Doświadczony GGadacz
        • 24 mar
        • 127

Ja nie mówię że mają to teraz dodać. Mówię że jak już wyjdzie oficjalna wersja to żeby w niej się podane wyżej przezemnie rzeczy się znalazły.

Komentarz

• Loca
          • 24 mar
          • 10

Ale jeszcze nie wyszła oficjalna wersja, a o tym napisałeś z 10 razy chyba żeby dodali ;x Wiele błędów jest wciąż, a Ty (Bestia) się uparłeś na te rzeczy...

P.S
          Pisze się: "przeze mnie" ;f

Komentarz

• mark1a
            • 27 kwi
            • 1

Ja mam problem z uruchomieniem aplikacji.Pisze mi taki błąd "Błąd połączenia z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException : error 0 in socket::open)" Próbowałem się łączyć przez profil WAP i INTERNET bez żadnego skutku.
            Jak aplikacja się mnie pyta o zezwolenie do internetu to jej zezwalam. Telefon to Samsung Avila. Z góry dzięki za pomoc.
            Przed chwilą pojawił mi się taki błąd "Błąd połączenie z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.pki.CertificateException: Certificate was issued by an unrecognized entity)".
            Tak jak by telefon nie rozpoznawał wymaganego certyfikatu :/
            Ostatnio edytowany przez mark1a; 13512.

Komentarz

• ReBeLs513
              Doświadczony GGadacz
              • 2 wrz
              • 223

Ok, pora na moją ocenę xD
              1. Czas wkońcu działa poprawnie.
              2. (Nie) cieszę się ze starych kontaktów, których od x czasu nie mam. Ale z drugiej strony to plus
              3. Wysłając maila z aplikacji polskie znaki u odbiorcy nie są wyświetlane poprawnie. (Pominę fakt, że już wieki temu to zgłaszałem ;P)
              4. <EDIT> Posługiwanie się nickiem działa
              5. @Bestia Jeśli chodzi Tb o to okienko pisania wiadomości na dole to zjedź na sam dół rozmowy i zacząć pisać.
              6. Gdzie jest export kontaktów ? (Należy odebrać jako sugestię a nie żal ) Nie ufam gg serwerom (wogóle - polskim), więc wolałbym mieć kopię w pliku
              7. Bym zapomniał oO Tzw. nowa linia w rozmowie jest odczytywana jako znak zapytania ;x
              Ostatnio edytowany przez ReBeLs513; 1967.
              Adios

Komentarz

• Bestia.
                Doświadczony GGadacz
                • 24 mar
                • 127

Mi chodzi o takie coś że wiadomo np. że druga osoba teraz do nas pisze tak jak to jest na kompie.

Komentarz

• ReBeLs513
                  Doświadczony GGadacz
                  • 2 wrz
                  • 223

Aa xDD Dla mnie mało przydatne, bo zazwyczaj apkę mam w tle ale można by było i tak
                  PS Dlaczego link zostaje wysyłany na mój mail gmail a nie na taki, jaki mam na konto.gadu-gadu.pl ? Chodzi o tą aktywację konta, której link i tak przyszedł kilka dni później
                  Ostatnio edytowany przez ReBeLs513; 1967.
                  Adios

Komentarz

• Bestia.
                    Doświadczony GGadacz
                    • 24 mar
                    • 127

A dla mnie to właśnie byłoby bardzo przydatne.

Komentarz

• HitmanoOowski13
                      • 30 gru
                      • 17

Zamieszczone przez Loca Zobacz posta
                      No sorki, ale według mnie ważniejsze by było raczej naprawienie błędu, że aplikacja nawet nie chce się włączyć, a nie jakiś bezsensowny wskaźnik pisania albo animowane emotikony ;x

Były animowane w 4.7... Jestem ' za ' .

Komentarz

• ReBeLs513
                        Doświadczony GGadacz
                        • 2 wrz
                        • 223

Jeśli chodzi o ten błąd z certyfikatem... U mnie on wystąpił jak po zaimportowaniu kontaktów od razu wszedłem w ustawianie opisu i zacząłem pisać ( z 10 s. było włączone to okienko) - aplikacja wtedy nie jest aktywna i nie łączyła się z internetem a w skutek tego po powrocie do listy kontaktów wyskoczył ten błąd, więc się połączyłem jeszcze raz z netem i było git. Kolejnym więc błędem jest to, że apka "się zwiesza"/ nie reaguje, kiedy trochę dłużej pisze się np. opis lub z kimś z tego okno edycji z telefonu, nie z paska w gg (nie wiem jak to nazwać ; P)
                        Również byłoby dobrze, gdyby dźwięki aplikacji się nie zacinały (nie zawsze one są) ale ktoś już o tym wspomniał. I jeszcze przy dźwiękach zostając - dlaczego ich głośność zależy od vol. odtwarzacza a nie ustawionego profilu ??
                        Adios

Komentarz

• MrAFK
                          Rozmowny
                          • 25 mar
                          • 77

Przypomnę ostatni już raz, zróbcie cokolwiek żeby podstawa aplikacji mianowicie pisanie ze znajomymi działało, bo jak na razie wejdę na gg to zegarek, i statusy działają prawidłowo reszta już nie, nawet wiadomości nie można odczytać!

Komentarz

• Bestia.
                            Doświadczony GGadacz
                            • 24 mar
                            • 127

Czyżby istniała możliwość że mgg dla javy będzie za darmo? Bo zauważyłem dzisiaj wyświetlającą się reklamę play.

Komentarz

• Qrix
                              Gadu Maniak
                              • 9 lut
                              • 4513

A czy to jest temat tego dotyczący? Załóż oddzielny, chociaż wydaje mi się że już była o tym mowa.

Komentarz

• ReBeLs513
                                Doświadczony GGadacz
                                • 2 wrz
                                • 223

Przypomniało mi się... Na lapku mam Nowe GG zainstalowane. Nie wiem, 8 albo 9 i tam jest opcja, że można albo pokazywać pionowe opisy albo nie. Dlaczego w wersji mgg tak może nie być ?
                                Adios

Komentarz

Pracuję...