No sorki, ale według mnie ważniejsze by było raczej naprawienie błędu, że aplikacja nawet nie chce się włączyć, a nie jakiś bezsensowny wskaźnik pisania albo animowane emotikony ;x
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Ja mam problem z uruchomieniem aplikacji.Pisze mi taki błąd "Błąd połączenia z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.io.ConnectionNotFoundException : error 0 in socket::open)" Próbowałem się łączyć przez profil WAP i INTERNET bez żadnego skutku.
Jak aplikacja się mnie pyta o zezwolenie do internetu to jej zezwalam. Telefon to Samsung Avila. Z góry dzięki za pomoc.
Przed chwilą pojawił mi się taki błąd "Błąd połączenie z internetem. GG zostanie zamknięte. (javax.microedition.pki.CertificateException: Certificate was issued by an unrecognized entity)".
Tak jak by telefon nie rozpoznawał wymaganego certyfikatu :/Ostatnio edytowany przez mark1a; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Ok, pora na moją ocenę xD
1. Czas wkońcu działa poprawnie.
2. (Nie) cieszę się ze starych kontaktów, których od x czasu nie mam. Ale z drugiej strony to plus
3. Wysłając maila z aplikacji polskie znaki u odbiorcy nie są wyświetlane poprawnie. (Pominę fakt, że już wieki temu to zgłaszałem ;P)
4. <EDIT> Posługiwanie się nickiem działa
5. @Bestia Jeśli chodzi Tb o to okienko pisania wiadomości na dole to zjedź na sam dół rozmowy i zacząć pisać.
6. Gdzie jest export kontaktów ? (Należy odebrać jako sugestię a nie żal ) Nie ufam gg serwerom (wogóle - polskim), więc wolałbym mieć kopię w pliku
7. Bym zapomniał oO Tzw. nowa linia w rozmowie jest odczytywana jako znak zapytania ;xOstatnio edytowany przez ReBeLs513; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Aa xDD Dla mnie mało przydatne, bo zazwyczaj apkę mam w tle ale można by było i tak
PS Dlaczego link zostaje wysyłany na mój mail gmail a nie na taki, jaki mam na konto.gadu-gadu.pl ? Chodzi o tą aktywację konta, której link i tak przyszedł kilka dni późniejOstatnio edytowany przez ReBeLs513; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez Loca Zobacz postaNo sorki, ale według mnie ważniejsze by było raczej naprawienie błędu, że aplikacja nawet nie chce się włączyć, a nie jakiś bezsensowny wskaźnik pisania albo animowane emotikony ;x
Były animowane w 4.7... Jestem ' za ' .
Komentarz
-
Jeśli chodzi o ten błąd z certyfikatem... U mnie on wystąpił jak po zaimportowaniu kontaktów od razu wszedłem w ustawianie opisu i zacząłem pisać ( z 10 s. było włączone to okienko) - aplikacja wtedy nie jest aktywna i nie łączyła się z internetem a w skutek tego po powrocie do listy kontaktów wyskoczył ten błąd, więc się połączyłem jeszcze raz z netem i było git. Kolejnym więc błędem jest to, że apka "się zwiesza"/ nie reaguje, kiedy trochę dłużej pisze się np. opis lub z kimś z tego okno edycji z telefonu, nie z paska w gg (nie wiem jak to nazwać ; P)
Również byłoby dobrze, gdyby dźwięki aplikacji się nie zacinały (nie zawsze one są) ale ktoś już o tym wspomniał. I jeszcze przy dźwiękach zostając - dlaczego ich głośność zależy od vol. odtwarzacza a nie ustawionego profilu ??
Komentarz
Komentarz