Wersja dla Nokii różni się wielkością ikonki aplikacji. Kod jest ten sam, nie kłamaliśmy. Powyższą twoją wypowiedź traktuję jako obrazę twórców aplikacji, za co otrzymałeś ostrzeżenie. Twoja wypowiedź była również nie na temat. Za to dostałeś kolejne ostrzeżenie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Skończ w końcu. Wydali wersję na platformę, a niektóre telefony w ogóle nie działają na platformach tylko na systemach w wersji producenta, więc co tu zmieniać?
Prawdopodobnie używasz telefonu z ogólną wersją, więc możliwości muszą być dopasowane do ogółu.
Nie wyzywaj od kłamców - chcesz lepszą, zrób lepszą ^^I choć serce Twe przytłacza myśl, że żyć nie warto; z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto...
Komentarz
-
Jeszcze dodam, że wersja na Nokie poszła dlatego, że na Nokiach nie ma problemów z szyfrowanym połączeniem. W innych telefonach ten problem cały czas istnieje, my nadal z tym walczymy i dlatego Nokia poszła pierwsza. W przyszłym tygodniu zapewne pojawi się kolejna wersja beta z poprawką połączeń, która powinna już się łączyć na wszystkich telefonach. Jeśli się uda, to będziemy wtedy przymierzali się do oficjalnego wydania na wszystkie telefony.
Komentarz
-
1.Posiadam telefon Sony Ericsson TXT PRo i po wysunięciu klawiatury GG nie chce zmienić orientacji ;/ ( w operze mini mi zmienia wiec to nie wina telefonu) moglibyście zrobić taką opcję?
2. Mogę pisać w konferencji ale nie mogę tworzyć (brak takiej opcji)
3. Po przesuwaniu wiadomości emotki "wyprzedzają" wiadomość (chodzi o to że ucieka lekko w górę)
Najbardziej zalezy mi na pkt. 1 poniewaz jest to dosyc irytujące
Komentarz
Komentarz