Aktualnie nowej wersji nie będzie gdyż Ciągle naprawiany jest problem z bezpieczym połączeniem.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Ja bym ogromnie prosił aby przy okazji wydania tej nowej wersji, poprawiono te stare kontakty których nie mamy już od dawna na liście a które są pobierane bodajże z listy ostatnich rozmów (nawet sprzed roku) i dodają się do listy kontaktów, robiąc zamęt.
Nie jest to zapewne wielki kłopot i da się raz dwa poprawić.
Komentarz
-
W najnowszej dzisiejszej wersji wyświetla się błąd na moim SE W200: "Błąd połączenia (java.io.IOExcepti on: Couldn't write to socket)". W poprzednich wersjach ten błąd pojawiał się sporadycznie, i za drugim lub max 3 podejściem (bez restartu aplikacji) gg łączyło się. Teraz niema możliwości kożystania z gg. Za to widać na pierwszy rzut oka że sprawa z certyfikatami została naprawiona, bo nie pyta się już mnie na wstępie czy kontynuować bezpieczne połączenie. Jeszcze gwoli wyjaśnienia: ten błąd połączenia pojawia się po wpisaniu numeru i hasła gg jak następuje moment logowania. Ten wcześniejszy błąd certyfikatu który został wyeliminowany opisywałem wcześniej w tym wątku.Ostatnio edytowany przez ktocus12; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz