Zamieszczone przez ktocus12
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Java] BETA - Wasze opinie
Zwiń
X
-
Tak Wasky, mam APN Internet (mimo pewności właśnie sprawdziłem ponownie), co więcej inne aplikacje java - rozkład jazdy mpk i opera mini poprawnie korzystają z internetu. Po wyświetleniu tego błędu w gg i kliknięciu ok, pokazuje się lista punktów dostępowych i wybieram "automatycznie". Wcześniej jak już wspomniałem taki błąd występował sporadycznie, a nawet jeśli, to jak to "automatycznie" wybrałem, maksymalnie za 2-3 razem zaskakiwało. Teraz nie da się z tym nic zrobić.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Qrix Zobacz posta@Bestia. czy to nie Ty jakieś 2 miesiące temu mówiłeś, że potrzebne są awatary w GG i że nie ma co się oglądać na zużycie pamięci?
Komentarz
-
Tak, rezygnuję. A nie można zrobić tak że się avatary będą opcjonalne? Kto będzie chciał to je zaznaczy w ustawieniach i będą się wyświetlać a kto nie chce to nie. Mi wystarcza aby był wskaźnik pisania, inicjowanie konferencji z poziomu aplikacji, ciemna skórka, animowane emoty i te avatary opcjonalnie.Ostatnio edytowany przez Bestia.; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Mam wrażenie że ta poprawiona wersja (szybkość działania), nadal jest wolniejsza a nieżeli poprzednie wersję . Dość często potrafi się zamulić na jakieś 0,5 sekundy co w poprzednich wersjach raczej się nie zdarzało.
Do tego te powracające kontakty. Udało mi się je usunąć i jest fajnie lecz dwóch numerów nie dało się usunąć w żaden sposób. Brak opcji Usuń. Przy innych numerach taka opcja istnieje. Nie są to boty a jakieś normalne nieznajome numery. Po dodaniu ich do listy, opcja Usuń także się nie ukazała.Ostatnio edytowany przez Marcin19; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Co do szybkości działania aplikacji - na pewno jeszcze będziemy nad tym pracować. Jeśli chodzi o brak możliwości usunięcia kontaktów, to mógłbyś nam jeszcze raz opisać sprawę na adres mobilne@gadu-gadu.pl wraz z podaniem Twojego numeru GG i tych pozostałych numerów. Sprawdź jeszcze proszę czy uda Ci się je usunąć z beta.gg.pl i czy wrócą z powrotem na listę po uruchomieniu aplikacji mobilnej.
Komentarz
-
POPRAWCIE GG v5.0.0.19801, bo nie chodzi !!!
Zamieszczone przez Bestia. Zobacz postaTak, rezygnuję. A nie można zrobić tak że się avatary będą opcjonalne? Kto będzie chciał to je zaznaczy w ustawieniach i będą się wyświetlać a kto nie chce to nie. Mi wystarcza aby był wskaźnik pisania, inicjowanie konferencji z poziomu aplikacji, ciemna skórka, animowane emoty i te avatary opcjonalnie.
Komentarz
-
U mnie w wersji GG v5.0.0.19801 wyświetla komunikat java.io.ioexception:write failed, i dopiero po którejśtam z kolei próbie połączyło mnie z serwerem. W poprzednich wersjach tego nie było. Telefon Nokia 5130. Oprócz tego kiedy chcę przejrzeć archiwum, to czasami wyłącza mi się gg.Ostatnio edytowany przez cinek40; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz