Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dźwięki i skórki, ustawienia prywatności
Zwiń
X
-
Na chwilę obecną nie ma opcji dodawania innych dźwięków, czy skórek poza dostępnymi w programie.
-
Dzięki, znalazłam ograniczanie dostępuSama pewnie bym na to nie wpadła, poprzednio wystarczyło kliknąć na kontakt prawym przyciskiem...
Ale dźwięków nadal nie mogę rozgryźć, w ustawieniach jest tylko 5 do wyboru i wszystkie denerwujące, nie widzę nigdzie opcji dodaj czy przeglądaj. Podobnie z motywami, jest biały, zielony, czerwony i żółty. Nie mam pojęcia jak mogłabym wgrać dźwięk czy skórkę na przykład z GaduDodatki.pl??? Nie pamiętam jak było w poprzedniej wersji, pamiętam tylko że wszystkie kiedyś ściągnięte dodatki po aktualizacji przechodziły do następnej wersji, teraz zniknęły i nie ma żadnej listy skórek ani nic podobnego.
Zostaw komentarz:
-
W GG/Ustawienia/Komunikator masz opcje dźwięków i motywów kolorystycznych. Możesz również również zmienić ustawienia w oknie rozmowy, gdzie wybierasz zębate kółka i masz możliwość wyboru powiadomienia o nowych wiadomościach.
Rozumiem, że chcesz się ukryć przed osobą z listy kontaktów. Wystarczy, że zmienisz ustawienie GG/Ustawienia/Moje Konto/Ustawienia prywatności wyłącz opcję pokazuj status nieznajomym . Następnie wyświetl profil danej osoby, wybierz "znajomy - opcje" oraz "ogranicz dostęp". Wówczas ta osoba nie będzie widziała ani Twojego statusu, ani opisu.
Zostaw komentarz:
-
Dźwięki i skórki, ustawienia prywatności
Właśnie zainstalowałam jakąś aktualizację, która od dłuższego czasu nachalnie się pchała, nie mam pojęcia jaka to wersjaI nie wiem czy ja ślepa jestem, czy NAPRAWDĘ nie da się zmienić po swojemu tych denerwujących dźwięków powiadomień ani da się ustawić skórki innej niż fabryczna??? W poprzednim gg miałam dźwięki i skórki ściągnięte z oficjalnej strony, teraz nie widzę takiej opcji, żeby w ogóle móc sobie cokolwiek ściągnąć. Ratunku, czy to tak już zostanie?
Druga kwestia, chyba ważniejsza - nie widzę nigdzie możliwości ukrycia się przed konkretną osobą z listy kontaktów!!! Czy jest gdzieś "nie pokazuj statusu przy opcji tylko dla znajomych"?Tagi: Brak
Zostaw komentarz: