Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GG PREMIUM wystartowało!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Meduza
    odpowiedział(a)
    Postaramy się odnieść do Waszych komentarzy i sugestii. Napłynęło ich sporo. Dziękujemy.
    Przepraszamy jeżeli nie odpowiemy bezpośrednio na każdy komentarz.
    Wiemy, że czegokolwiek byśmy nie napisali to zawsze może się to nie do końca spodobać.

Tak to niestety już wygląda, że pewne decyzje niosą za sobą konkretne konsekwencje. Nie o wszystkim możemy napisać. Więc prosimy to uszanować.
    Niektórzy z nas pracują tu krócej inni dłużej. Ale wiemy jedno, chcielibyśmy aby komunikator w końcu zaczął na siebie zarabiać. Aby mógł zostać nie tylko "przepisany w nowszej technologii" ale by mógł oferować o wiele więcej. Każda zmiana przynosi ze sobą też krytykę i bardzo często uzasadnioną.
    Ze swojej strony możemy dodać, że zależy nam najbardziej na tym aby aplikacja mogła się rozwijać ale niestety jej rozwój stanął trochę w miejscu m.in. przez to, że mamy ograniczone zasoby programistyczne. Pracy jest wiele. Niektórym pewnie się wydaje, że dodane zostało coś co nie jest potrzebne albo coś co powinno być dawno dodane. Ale świadczy to właśnie o tym jak wiele nam jeszcze brakuje do tego aby aplikacja rozwijała się w normalnym tempie. Trochę to smutne ale prawdziwe.

Już dawno temu powinno być wiele rzeczy dodanych. Nie udało się tego zrobić bo zastopowała nas chociażby "pandemia" o której nikt nie wspominał.
    Nie chcemy powtarzać, że potrzebujemy tych pieniędzy. Wiemy, że to nic nie da. Takie słowa raczej działają jak płachta na byka.

Miesiąc temu wysyłaliśmy artykuł na naszego bloga informujący o tym:
    - z jakimi problemami się borykamy,
    - co zrobiliśmy w GG od 2018 roku czyli od momentu kiedy GG kupił nowy właściciel,
    - co chcemy zrobić.
    Wiemy, że nie każdy to przeczytał, nie każdy jak to przeczytał to musi to zrozumieć itd.
    Decyzja o zmianach nie została podjęta z dnia na dzień. My nie siedzimy w finansach i nie sprawujemy nad nimi pieczy ale sami jako pracownicy widzimy co się dziej teraz na Świecie. Nikt chyba nie musi tego komentować.
    Pamiętajcie, że my nie mamy takich zasobów jak Twitter czy FB. Nie działamy na taką skalę. GG dopiero chciałoby działać na cały Świat. Dopiero niedawno wyszła wersja EN. Najwięcej jest Użytkowników z Polski i na nich się skupiamy. Więc jakiekolwiek porównywanie nas do Tindera czy FB nie jest chyba najlepszym porównaniem. Oni mają cały Świat, my nie.

Wiele jest do naprawienia i udoskonalenia. To my widzimy ile kont jest do zweryfikowania bo naruszają Regulamin. Bo robią rzeczy, których nie powinno się robić. To dzięki Wam możemy działać i je blokować.

Zamieszczone przez Meliodas Zobacz posta
    Pozwólcie że nie pomijając żadnej wylosowanej osoby wymienie wam co wylosowałem przez najbliższe 10 osób

1.
    Profilowe: Z internetu
    Opis: Wymagam Weryfika ​cji🪙
    Cześć 🐕
    Patrz kto przysz ​edł twoja Właści ​cielka, Pani i T ​woja Bogini😈
    Będziemy wdzięczni jeżeli napiszesz do nas prywatną wiadomość z tymi przykładami i numerami tych Userów lub inne przykłady na które trafisz [jeżeli nie masz numerów GG z podanych przykładów], zbadamy to o czym napisałeś.
    Możliwe, że jest coś z naszej strony do poprawienia. Przekażemy do do naszych programistów i zweryfikujemy.

Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
    Odpowiedź GG w sklepie Play do jednego z użytkowników GG

Gdzie Ci zadowoleni użytkownicy?! Widziałem tylko kilka pozytywnych komentarzy na FB ale to pewnie znajomi, admini i rodzina kogoś z GG
    Niestety bardzo często jest tak, że osoby zadowolone nie dają komentarzy. Ale tak, mamy sygnały od osób zadowolonych, które wysyłają do nas maile i dają znać, że jest ok, że nas wspierają.

[...]Jeśli nie mają tak śmiesznej kwoty jako firma to pytanie co robili przez ten czas? Dlaczego przez tyle lat nie wykorzystano czatów które bardzo przyczyniły się do rozwoju GG? Czy to tak kosztowne że przez te lata nie mogliście się tym zająć i przejąć projekt jako oficjalny dodatek do GG?[..]
    Komunikator został odkupiony w 2018 roku nikt nie przypuszczał, że tak trudne zadanie będzie stało przed nowymi właścicielami, którzy musieli zainwestować w utrzymanie Komunikatora.
    To co zostały wprowadzone to m.in. usunięcie wielu błędów w działaniu samej aplikacji GG, wersja EN, wydanie GG dla telefonów Huawei, wyszukiwarka profili na stronie gg.pl. Każda z tych rzeczy wymaga autonomicznego podejścia do każdej z wersji komunikatora i ograniczone zasoby programistyczne. Niestety prace trwały dłużej niż chcieliśmy.
    W przypadku Czatów GG pomału zaczynamy działać w tym kierunku i podejmujemy rozmowy w tym zakresie z osobami, które przez te wszystkie lata zajmowały się czatami. To są sprawy, które mamy na uwadze.

Zamieszczone przez rradek21 Zobacz posta
    Ciekawy jestem czy jak ktoś wykupi premium to będą mu banować konto czy już nie hahaha
    Pamiętajcie, że każdego Użytkownika bez względu na to czy ma Premium czy nie obowiązują zasady.

Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz posta

[...]
    Czy Insta jest płatny?
    Czy Whatsup jest płatny?
    A np Tinder - jak chcesz używać za free to nie nie masz utrudnień takich, że nie możesz się przez miesiąc kontaktować z kimś.

Jak nie mają pieniędzy to wystarczyło np dowalić więcej spersonalizowanych reklam a za dopłatą dodać nowe funkcjonalności jak np przestrzeń dyskowa, kamerki video [...]
    Instagram, Tinder działają globalnie my jeszcze nie, dopiero raczkujemy w tym temacie. Porównanie nie jest do końca dobre.
    Nie utrudniamy komunikowania się. Można nadal się komunikować z osobami, które mamy na liście kontaktów i które też nas na tą listę kontaktów dodały. Jeżeli ktoś chce poznawać nowe osoby bez ograniczeń może mieć w tej kwestii limity ale nadal są to limity na rozmowy z nieznajomymi. Korzystanie z Losowania rozmówcy nie ma ograniczeń, dopiero gdy chcesz rozmawiać z większą ilością osób nakłada takie ograniczenia. Losowanie rozmówcy nie jest dostępne w innych aplikacjach, może trochę Tinder przypomina tą funkcjonalność ale nie do końca. Dorzucanie większej ilości reklam to nie jest sposób. Gdy reklamy pojawiły się w aplikacji też się nikomu to nie podobało i było narzekanie. Ale nikt nie rozumiał wtedy, że GG musi jakoś na siebie zarabiać.
    Za dopłatą dodaliśmy m.in. właśnie brak reklam, przechowywanie przesłanych plików do 365 dni.

Zamieszczone przez Babeuka Zobacz posta
    Nie mam pojecia jak cytowac poszczegolne kawalki tekstu na telefonie wiec licze ze bedzie wiadomo o co chodzi.[...]
    Jest tyle rzeczy ktore mozna by bylo zmienic czy wprowadzic, niewielkim kosztem a ktore ludzie proponuja od kilku lat. Spoko, na technologie tez kasa jest potrzebna ale skoro te wszystkie rzeczy jak gry, radio, dysk itp byly to chyba nie trzeba duzych nakladow by je przywrocic. Bo na co nam rozmowy video czy audio skoro i tak w wiekszosci bedziemy nagabywani przez naciagaczy, pokazy za kase jak na innych portalach, na co nam kamerki jak korzystac z nich bedzie 10 osob na miesiac?[...].
    Cytować możesz wybierając "Cytat" na belce spodem komentarza danego Forumowicza.

2022-03-22_12h08_15.png
    Tak, zgadzamy się, że jest wiele rzeczy, które można zmienić i wprowadzić niewielkim kosztem. Dla nas nawet niewielki koszt oznacza/ł wykorzystanie zasobów programistycznych. Czy się tłumaczymy, trochę tak i trochę nie.
    Czasem nawet najmniejsze zmiany generują czas i zasoby. Przywrócenie gier i dysku może i nie niesie ze sobą dużych nakładów ale jednak o tym czy coś z tych rzeczy [których nie było już gdy GG przejmował w 2018 polski właściciel] wróci będziemy myśleli gdy uda się zebrać środki na to. Ja w tej kwestii nie mogę się wypowiadać bo nie mam wiedzy konkretnej na temat kosztów takie przedsięwzięcia.
    Naciągacze niestety byli od zawsze w GG, ograniczyliśmy ich dzięki rejestracji telefonicznej ale wiadomo telefony nie załatwią wszystkiego. Wiele dzieje się dzięki Wam i Waszym zgłoszeniom. Kto wie może trochę pomoże w tym GG Premium.
    Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• Babeuka
    odpowiedział(a)
    Nie mam pojecia jak cytowac poszczegolne kawalki tekstu na telefonie wiec licze ze bedzie wiadomo o co chodzi.
    Co do limitow losowania, zle sie wyrazilem. Nie chodzilo mi o limity na losowanie a limity wlasnie na pisanie gdzie gdybym kupil premium, trafilem przy 100 losowaniach na taka liczbe osob jaka opisalem. Wiec statystyki statystykami ale widac naprawde jak ludzie potraktowali te zmiany. Ja rozumiem ze jako spolka, jako firma czy zespol ktory ma nad soba jakis zarzad macie niewiele do powiedzenia ale to nie jest tak ze marudzimy jako uzytkownicy czy bojkotujemy wydanie 5 zl. Po prostu to jest zmiana ktora nikomu nie wyjdzie na dobre. Macie jakies swoje powody, moze napisaliscie prawde, moze chcecie tylko zarobic, my sie tego nigdy nie dowiemy ale zarowno ja jak i wiele innych osob, mielismy inne oczekiwania. GG musi sie utrzymac? Usuncie boty, oszustow, naciagaczy, zgarnijcie wolontariuszy do zawieszania kont, cokolwiek. Tyle razy ludzie pisali, zaznaczali ze gdyby nie pedofile, fotkarze i inne takie, gg bylo by super miejsce. I to da sie ogarnac, bo tacy ludzie szybko sie nudza i uciekaja kiedy dostaja bana na konto kilkanascie razy dziennie. Jest tyle rzeczy ktore mozna by bylo zmienic czy wprowadzic, niewielkim kosztem a ktore ludzie proponuja od kilku lat. Spoko, na technologie tez kasa jest potrzebna ale skoro te wszystkie rzeczy jak gry, radio, dysk itp byly to chyba nie trzeba duzych nakladow by je przywrocic. Bo na co nam rozmowy video czy audio skoro i tak w wiekszosci bedziemy nagabywani przez naciagaczy, pokazy za kase jak na innych portalach, na co nam kamerki jak korzystac z nich bedzie 10 osob na miesiac? Widzicie co sie dzieje po 2/3/4 dniach od wprowadzenia premium, tu, na google play. A to szybko nie minie, bedzie tylko gorzej. Wiem ze czesc z nas do tego mocno emocjonalnie podchodzi ale.. ja korzystam z gg od lat, stracilem tyle numerow (przez jakies wlamania do baz danych, dziury, bany z ktorych pozniej ktos odzyskiwal moje numery) a teraz nagle gg swieci pustka, ludzie zamiast chwalic sie zainteresowaniami, w opsiach daja nazwy do snapa bo przez limity nikt nie pisze. Skoro my jako uzytkownicy po 2 dniach widzimy roznice, widzimy co sie dzieje to chyba nie jest tylko marudzenie przef wydaniem 5 zl
    Pozdrawiam i dobrej nocy.

Zostaw komentarz:

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Nie jestem osobą, która podejmuje decyzje, jak również nie mam upoważnienia by o wszystkim pisać. Więc odpiszę jedynie na to, na co mogę:

Wspomniales o tym ze statystyki pokazuja ze ludzie kupuja premium i nikt prawie nie odchodzi - pragne przypomniec ze po Waszych "zmianach" nawet po usunieciu aplikacji, konto dalej jest aktywne na statusie jaki mialo po wyjsciu z apki (pogadam/dostepny). Tym sposobem nikt nie "odchodzi".
    To wynika z tego, że w praktyce aplikacja na Androida nie jest cały czas połączona z naszymi serwerami. Wiadomości odbiera za pomocą tak zwanych powiadomień push. Działa to tak w celu oszczędności baterii telefonu. Jeśli się nie wylogujesz przed odinstalowaniem aplikacji, wtedy przez kilka dni będziesz mieć status wcześniej ustawiony.

Jednak moje statystyki dotyczą osób, które uruchomiły aplikację, więc osoby, które odinstalowały aplikację i mają sztuczne podtrzymanie statusu się w te statystyki nie wliczają.

Dzis jak koledzy wyzej uruchomilem losowanie (bez limitow bo znam wasz model dzialania i umiem je obejsc).
    Nie ma limitów na losowanie.

(...) gdybyscie napisali ze nie idzie wam na gieldzie, ze spolka pada, ze trzeba wam kasy bo bedziecie musieli odsprzedac gg albo zamknac projekt wiecej byscie zyskali.
    Każdy dostał wiadomość z linkiem do bloga, gdzie był obszerny artykuł o tym, dlaczego wprowadzone zostanie GG Premium. Link do artykułu: https://gadu-gadu.pl/2022/02/16/zmiany-w-gg/

Mam nadzieję, że nie usuniecie mojej wypowiedzi (...)
    Spokojnie, nie usuwamy wypowiedzi, które są kulturalne i merytoryczne.

(...) i dostane jakas ciekawa odpowiedz
    Odpowiedziałem najciekawiej jak potrafiłem
    Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• Babeuka
    odpowiedział(a)
    To bedzie dlugi post wiec sobie go ponumeruje.
    1. Ja sie tak zastanawiam Wasky jakim organom scigania to zglaszacie? Bo z tego co mi wiadomo, w calej historii GG tylko jedna osoba zostala pociagnieta do odpowiedzialnosci za oszustwa. Sam osobiscie kiedy jeszcze dzialal numer 250 wysylalem wam zdjecia kont bankowych, przelewow, tabelek i rozmow oszustow ktorzy zarabiali na gg kilka tysiecy miesiecznie. Czesc z nich nawet zdjec nie zmienia bo kto im zabroni? Ja do dzis mam w kontaktach kilku takich co mimo zgloszen dalej dzialaja. Od miesiecy. Lat.
    2. Wspomniales o tym ze statystyki pokazuja ze ludzie kupuja premium i nikt prawie nie odchodzi - pragne przypomniec ze po Waszych "zmianach" nawet po usunieciu aplikacji, konto dalej jest aktywne na statusie jaki mialo po wyjsciu z apki (pogadam/dostepny). Tym sposobem nikt nie "odchodzi". Co do samego kupna premium, zauwazyliscie ze jest jakies 25 roznych sposobow zeby nie miec limitow? Bo ja tak . Wiec to nie kupno premium a znajomosc waszych zmian.
    3. Korzystalem z gg od prawie pierwszych dni jego dzialania. Bylo pelne bledow, zmienialo sie z czasem ale od czasu kiedy Finet cos tam je przejelo, GG zaczelo upadac, jakies dziwne zmiany w dyskach gg, niby narzucane przez jakies prawa uni europejskiej, usuwanie danych, zmiany w rejestracji. Pomijam fakt reklam bo wiadomo, z czegos trzeba splacic nietrafiony zakup. Stracilem numer ktory u Was w sklepie kosztowalby pewnie z 1000 zl, wmawiano mi ze nie da sie go odzyskac a rok pozniej jakis bot handlowal linkami do snapa z mojego numeru .
    4. Teraz czas na wisienke na torcie - premium. W dwa dni dostaliscie wiecej negatywnych ocen niz przez caly okres kiedy gg bylo w google play. Zamiast opisow o szukaniu milosci czy pogadania ludzie was wyzywaja i obrazaja, wsciekajac sie na limity. Ja rozumiem, ktos napewno za to zaplaci, w koncu oszust z premium to nie oszust co? Pomijajac juz te smieszne liczby 10 osob bla bla.
    Dzis jak koledzy wyzej uruchomilem losowanie (bez limitow bo znam wasz model dzialania i umiem je obejsc). Na 100 losowan, trafilem jakas Martyne jakies 43 razy, jakiegos goscia od rp podajacego sie za kobyle 37 razy i okolo 15 razy handlarza zdjeciami. Teraz pytanie, za co mialbym zaplacic? Nawet gdyby to byla zlotowka. Za 3 osoby w losowaniu? Za boty ktore tak jak wczesniej mnie zasypuja linkami a zglaszanie ich nic nie daje? Co z tego ze moge rozmawiac ze "znajomymi" bez limitu (chociaz i to wg innych nie dziala) skoro zeby miec znajomych musze zaczepiac ludzi, boty, nieaktywne konta przypominam w ilosci 10 sztuk miesiecznie. Moze i moja wypowiedz zostanie usunieta, tak stawiam ale naprawde, gdybyscie napisali ze nie idzie wam na gieldzie, ze spolka pada, ze trzeba wam kasy bo bedziecie musieli odsprzedac gg albo zamknac projekt wiecej byscie zyskali. A tak, ludzie was znienawidzili, straciliscie zaufanie w oczach innych i bronia was tylko oszusci ktorzy jeszcze cos zarabiaja, zboczency i porazki zyciowe ktore maja teraz wieksze szanse na podryw wysylajac fejk zdjecia i napalone dziadki po 60tce ktorzy nawet nie wiedza jak za premium zaplacic.
    Dziekuje za wyslychanie i za bledy przepraszam. Mam.nadzieje ze nie usuniecie mojej wypowiedzi i dostane jakas ciekawa odpowiedz

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
    Na jakiej zasadzie weryfikujecie zdjęcia?
    Czy są realne czy fajkowe?
    Przebywam na GG czy innych komunikatorach od lat. Sam komputer to jest dla mnie codzienność i lubię majstrować przy nim i po latach obserwowania zdjęć można wyłapać które zdjęcie wydaje się jakieś przypadkowe z internetu, a które nie. Poza tym są wyszukiwarki grafik i rozszerzenia np do Opery gdzie wystarczy dane zdjęcie dać i dostaniesz dużo linków gdzie dane zdjęcie było użyte. Dodatkowo jeśli widzę świeży numer i jakieś dziwne zdjęcie coś w stylu modelka z instagrama to raczej oczywiste żę na 90% mamy do czynienia z fejkowym kontem. Zresztą tak jak mówię widać gigantyczną różnice między losowanymi osobami przed wprowadzeniem limitu i parę dni po wprowadzonym. Wcześniej wyszukiwałem dziewczyny z normalnymi zdjęciami czy to bardziej troche wyzywającymi czy bardziej normalnymi. Standard jak na każdy komunikator lub tindera, a teraz losujesz profile jak wcześniej wysyłałem lub bez urazy dla tych osób, ale trochę niezbyt obytych wizerunkowo gdzie widać gołym okiem że zostali tu bo to jedyny sposób na jakiś bliższy kontakt z kimś.

Zostaw komentarz:

• poprostuOna
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wasky Zobacz posta

Mamy systemy do wykrywania takich kont i zgłaszamy je organom ścigania.
    Możliwe, tak czy siak, konta masowo powstają o takiej tematyce.

Na jakiej zasadzie weryfikujecie zdjęcia?
    Czy są realne czy fajkowe?

giphy.gif
    jakbyście zgłaszali to już by dawno przestały powstawać takie konta bo by się rozeszło że wreszcie za takich policja się wzięła

bo taka prawda, wiecie że GG czeka to samo co naszą klasę i chcecie to przyśpieszyć. Nie lepiej zrezygnować z limitów i sprzedać komuś innemu GG?
    No to ja już nie mogę się doczekać, tego końca

Zamieszczone przez AdrianGlowacki Zobacz posta

Dla mnie wcale to nie jest lepsze.
    Do końca życia będziesz używać GG?

Zamieszczone przez Michall Zobacz posta

Dla mnie też nie jest to lepsze dzięki Fintecom Sp. z o.o. ten komunikator jeszcze żyje
    wieże że Fintecom Sp. z o.o. dzięki GG premium doda więcej funkcji do komunikatora między innymi gg dysk,.
    Pozdrawiam
    Jeszcze żyje?
    On już upada, nie widzisz tego?
    Niby jakich więcej funkcji dodadzą?
    Dysk zapomnij, kiedyś na GG było radio, gry i gdzie to wszystko się podziało?
    ​​​​​​​Zostało usunięte, więc nie licz, że coś takiego się pojawi, jak nie można doprosić jednej rzeczy do GG, olewka totalna.

Zostaw komentarz:

• Michall
    odpowiedział(a)

Dla mnie też nie jest to lepsze dzięki Fintecom Sp. z o.o. ten komunikator jeszcze żyje
    wieże że Fintecom Sp. z o.o. dzięki GG premium doda więcej funkcji do komunikatora między innymi gg dysk,.
    Pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• AdrianGlowacki
    odpowiedział(a)

bo taka prawda, wiecie że GG czeka to samo co naszą klasę i chcecie to przyśpieszyć. Nie lepiej zrezygnować z limitów i sprzedać komuś innemu GG?

Zostaw komentarz:

• Mateuszol
    odpowiedział(a)
    Widzę, że co bym nie powiedział, to wy wiecie lepiej.

Zostaw komentarz:

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Widzę, że co bym nie powiedział, to wy wiecie lepiej.

Zostaw komentarz:

• Mateuszol
    odpowiedział(a)

zgłaszamy je organom ścigania.
    giphy.gif
    jakbyście zgłaszali to już by dawno przestały powstawać takie konta bo by się rozeszło że wreszcie za takich policja się wzięła

Zostaw komentarz:

• Wasky
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
    My tu Gadu-Gadu o Premium, proszę obejrzeć te dwa filmy na YouTube:
    (...)
    Proszę, odnieś się do tych filmów, co macie do wypowiedzenia na ten temat.
    Mamy systemy do wykrywania takich kont i zgłaszamy je organom ścigania.

Zostaw komentarz:

• poprostuOna
    odpowiedział(a)
    Ciekawi cię to że ludzie nie widzą o tym że ukryliście po prostu sprytnie system limitu losowania
    Dobre sobie.

ale nie ciekawi cie to że 95% osób które wypowiada się o obecnych limitach jest bardzo krytyczna do tego pomysłu i mówi otwarcie że rezygnuje z usług GG.
    ​​​​​​Szkoda gadać​​​​​

A statystyki mówią (co mnie w sumie zaskoczyło), że użytkowników nam nie ubyło na dzień dzisiejszy
    Braliście też pod uwagę BOTy?

GG Premium zostało już wykupione przez więcej osób, niż zakładaliśmy jako plan minimum.
    Jasne, już to widzę

@Wasky

My tu Gadu-Gadu o Premium, proszę obejrzeć te dwa filmy na YouTube:

Proszę, odnieś się do tych filmów, co macie do wypowiedzenia na ten temat.

Z jednej strony ten limit 10 wiadomości i zaproszeń w miesiącu to mi pasuje bo będzie mniej spamerów i zboczeńców na GG sie dobijało do ludzi a kupowanie raz na jakiś czas Premium za 4,90 PLN na miesiąc to nie majątek
    Od spamerów i zboczeńców masz opcje, nie przyjmować wiadomości od nieznajomych, szkoda, pieniędzy na Premium.

obraz_2022-03-21_145826.png
    obraz_2022-03-21_145915.png
    obraz_2022-03-21_145949.png

obraz_2022-03-21_150106.png
    obraz_2022-03-21_150154.png

Co Ty gadasz z tym że nie ubyło wam ludzi jak ja po samym losowaniu widzę że wylosować normalny profil to już ciężko. Żadnego losowania nie pominąłem i widać wynik, Świeże numery w większości i w większości nie swoje zdjęcia. Nie ubyło wam bo pewnie jak większości w tle cały czas aplikacja działa, ale po losowaniu któryś dzień to widzę gołym okiem różnice między tym co losowałem parę dni temu, a teraz. Kiepsko coś wam obserwacja statystyk wychodzi i nie wzięliście pod uwagę właśnie tego że w tle aplikacja każdemu działa, ale już nie używa jej pewnie
    Bo to fajkowe konta, ta, ciekawe, w jaki sposób weryfikują zdjęcia tych osób?
    Jak to foty z neta i bezprawnie wykorzystywane.
    Ostatnio edytowany przez poprostuOna; [ARG:4 UNDEFINED]. Powód: Korekta tekstu

Zostaw komentarz:

• Meliodas
    odpowiedział(a)
    obraz_2022-03-21_145826.png
    obraz_2022-03-21_145915.png
    obraz_2022-03-21_145949.png

obraz_2022-03-21_150106.png
    obraz_2022-03-21_150154.png

Co Ty gadasz z tym że nie ubyło wam ludzi jak ja po samym losowaniu widzę że wylosować normalny profil to już ciężko. Żadnego losowania nie pominąłem i widać wynik, Świeże numery w większości i w większości nie swoje zdjęcia. Nie ubyło wam bo pewnie jak większości w tle cały czas aplikacja działa, ale po losowaniu któryś dzień to widzę gołym okiem różnice między tym co losowałem parę dni temu, a teraz. Kiepsko coś wam obserwacja statystyk wychodzi i nie wzięliście pod uwagę właśnie tego że w tle aplikacja każdemu działa, ale już nie używa jej pewnie

Zostaw komentarz:

• AdrianGlowacki
    odpowiedział(a)
    Z jednej strony ten limit 10 wiadomości i zaproszeń w miesiącu to mi pasuje bo będzie mniej spamerów i zboczeńców na GG sie dobijało do ludzi a kupowanie raz na jakiś czas Premium za 4,90 PLN na miesiąc to nie majątek

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X