Zamieszczone przez Mateuszol
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GG PREMIUM wystartowało!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
To się już dzieje, losuje bo mam cichą nadzieję że ktoś pierwszy napisze i widzę że co raz częściej losują się te same osoby, a jeszcze do środy tak nie było
Nic na to już nie poradzisz z losowaniem
Zamieszczone przez mati-ja1 Zobacz postaProponuję wyłączyć tego BOTA na sklepie play i niech tam realny człowiek z gg poczyta sobie opinie od ludzi.
Jak dla mnie gg i firma fintecom jest skończona
Zamieszczone przez Meliodas Zobacz postaBez kitu wbijcie na ruletkę i losujcie nieznajomych. Mieli wytępić tym fejk konta, a co chwile losuje takie lub jakieś dziwne stare konta co np reklamuje swój czat albo profile z kotkami czy innymi dziwnymi profilowymi. Teraz nawet jak wykupisz premium to nie masz możliwości znaleźć normalny profil XDDDDDD Tak jak powiedziałem oni to zrobili specjalnie żeby wydoić resztkę kasy z tego i zawiną się lub nagle wycofają się z tego pomysłu i GG znowu przez najbliższy czas nie będzie miało żadnych poprawek i nowości które ożywiłby ten komunikator. Nic z nim nie robiliście przez ten czas praktycznie i teraz płacz że ludzie są wściekli bo im każecie płacić za coś co powinno być darmowe. Powiedzcie co was wyróżnia na tle komunikatorów że to wam powinno się płacić? Dlaczego nie miałbym wrzucić parę złotych na Tindera? Równie dobrze mogę kupić premium na fotce bo tam też pełno fejk kont i zwierzaków
Czy ja jestem z tego zadowolona, moja odpowiedź brzmi nie, wszystko poszło w bardzo złym kierunku.
No ale GG miało się wyróżniać na rynku, po przejęciu w końcu przez Polską firmę.
Zamieszczone przez Meliodas Zobacz postaPozwólcie że nie pomijając żadnej wylosowanej osoby wymienie wam co wylosowałem przez najbliższe 10 osób
1.
Profilowe: Z internetu
Opis: Wymagam Weryfikacji🪙
Cześć 🐕
Patrz kto przyszedł twoja Właścicielka, Pani i Twoja Bogini😈
2.
Profilowe: Swoje
Opis: Brak
3.
Profilowe: Z internetu
Opis: Chętnie pogadam 😈 (chyba jednoznaczne o co chodzi)
4.
Profilowe: Kij wie co to
Opis: 👶🏻🍽️
5.
Profilowe: Bez twarzy
Opis: Jeśli do końca t ego tygodnia nie znajdę hot chło pa który będzie mnie trzymał za szyje będzie ją trzymała lina z sufitu <34
6.
Profilowe: Oko
Opis: ☆♡☆♡
7
Profilowe: Brak
8.
9.
Opis:IG gdzie zaczyna m dodawać swoje grafiki: ********
10.
Profilowe: Brak
W sumie wisienką na torcie jest nr 10 bo to również nr 7. 3 losowania zajęło mi żeby wylosować tą samą osobę
z 10 losowań tylko 3 losowania były normalnymi profilowymi bez żadnych dziwnych zdjęć i opisów w stylu "wyślij mi pieniądze"
Napomnę też to że pojawiło się wiele dziwnych profili które zazwyczaj rzadko widywałem jak np zdjęcie oka, kotów czy wgl jakiś dziwnych rzeczy.
Losowałem oczywiście kobiety 18-24 tak jak zawsze żeby mieć rozeznanie jak to wygląda
Spotkanie normalnego profilu jest niemożliwe i zostały w sumie same dziwne profile z dziwnymi zdjęciami po których wiem że niezbyt się dogadamy
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz postaOdpowiedź GG w sklepie Play do jednego z użytkowników GG
Kod:Wszystko co robimy, robimy z myślą o utrzymaniu oraz rozwoju GG. Mylisz się. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni z jakim zrozumieniem Użytkownicy przyjęli zmiany. Niestety tutaj wypowiadają się tylko osoby niezadowolone.
Zamieszczone przez Meliodas Zobacz posta
Zadowoleni to mogą być tylko spermiarze którzy wykupili premium żeby pisać do dziewczyn bo teraz mają mniejszą konkurencje bo normalna osoba tego nie wykupi X DOstatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez poprostuOna Zobacz posta
Niech jeszcze poczekają, jak wdrożą te wideo rozmowy, to dopiero będzie tam drugi zbiornik
Komentarz
-
Oni się zasłaniają że premium zostało wprowadzone żeby mieli pieniądze na wdrażanie nowych rzeczy na GG. Między innymi właśnie na te wideo rozmowy. Szkoda tylko że nie zdają sobie sprawy że nie każdy jest niezbyt świadomy w kwestiach tego typu i napisanie kodu do takiego czegoś nie jest kosztowną rzeczą. Jeśli nie mają tak śmiesznej kwoty jako firma to pytanie co robili przez ten czas? Dlaczego przez tyle lat nie wykorzystano czatów które bardzo przyczyniły się do rozwoju GG? Czy to tak kosztowne że przez te lata nie mogliście się tym zająć i przejąć projekt jako oficjalny dodatek do GG? Chyba że na GG jest tyle utalentowanych 15 latków którzy byli w stanie napisać własne skrypty i kody żeby stawiać własne sieci GG. Mogliście się dogadać i przejąć projekty i wprowadzić je jako oficjalne czaty GG. Każdy byłby zadowolony i ożywiłoby to GG jak i również byście zarobili bankowo więcej niż na tym śmiesznym premium.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszol Zobacz posta
Mi się jakoś nie chce wierzyć, że tak całkowicie zostały usunięte te wideo rozmowy bo już przecież kiedyś były na GG. Coś powinno się przecież zachować
Komentarz
-
Oni się zasłaniają że premium zostało wprowadzone żeby mieli pieniądze na wdrażanie nowych rzeczy na GG. Między innymi właśnie na te wideo rozmowy. Szkoda tylko że nie zdają sobie sprawy że nie każdy jest niezbyt świadomy w kwestiach tego typu i napisanie kodu do takiego czegoś nie jest kosztowną rzeczą. Jeśli nie mają tak śmiesznej kwoty jako firma to pytanie co robili przez ten czas? Dlaczego przez tyle lat nie wykorzystano czatów które bardzo przyczyniły się do rozwoju GG? Czy to tak kosztowne że przez te lata nie mogliście się tym zająć i przejąć projekt jako oficjalny dodatek do GG? Chyba że na GG jest tyle utalentowanych 15 latków którzy byli w stanie napisać własne skrypty i kody żeby stawiać własne sieci GG. Mogliście się dogadać i przejąć projekty i wprowadzić je jako oficjalne czaty GG. Każdy byłby zadowolony i ożywiłoby to GG jak i również byście zarobili bankowo więcej niż na tym śmiesznym premium.
Może te rzeczy to wprowadzanie konieczności podania numeru telefonu do rejestracji nowego konta?
Oraz więcej nachalnych reklam na cały ekran telefonu?
Poza tym nic innego nie widzę w tym.
Wg mnie, nic nie robili, żeby jakoś podnieść GG, żeby wróciło do lat swoich lat świetności.
Pisałam kiedyś na forum, o wprowadzenie możliwości eksportu archiwum GG, do dzisiaj tego nie ma, więc priorytetem było dla nich, wprowadzenie podania numeru telefonu do rejestracji nowego konta, reklamy oraz konto Premium.
Zamieszczone przez Meliodas Zobacz postaDziś niedziela. Ciekawi mnie co nasze ukochane GG odpowie jutro jak będą pracować? Co obstawiacie? Coś w stylu "Przestańcie hejtować nasze starania kasa nam potrzebna na rozwój tylko wy jesteście niezadowoleni, a reszta jest"
Tak samo jak GG Dysk który usunięto i nie mogą przywrócić w ramach właśnie tego "premium"
Komentarz
-
Witam przejrzałem porównanie pakietów GG Premium i GG Standard i mnie zastanawia pkt. Wiadomości do nieznajomych - DO 10 OSÓB / M-C
1. Czy limit ten dotyczy maksymalną liczbę 10 wiadomości którą mogę wysłać do jednej nieznajomej osoby, czy jako 10 wiadomości rozsyłanych do 10 różnych nieznajomych?
2. Jeżeli w tym drugim wypadku to czy limit dotyczy tylko pierwszej wiadomości którą wyśle do nieznajomego potem kolejne wiadomości pisane do tego samego nieznajomego sie nie liczą (Nowe wiadomości do nieznanych osób)?Ostatnio edytowany przez AdrianGlowacki; [ARG:4 UNDEFINED].Prywatne wiadomości pisać na GG:468166 lub Skype:onet-skypesetup.exe20
Komentarz
-
Zamieszczone przez AdrianGlowacki Zobacz postaWitam przejrzałem porównanie pakietów GG Premium i GG Standard i mnie zastanawia pkt. Wiadomości do nieznajomych - DO 10 OSÓB / M-C
1. Czy limit ten dotyczy maksymalną liczbę 10 wiadomości korą mogę wysłać do jednej nieznajomej osoby, czy jako 10 wiadomości rozsyłanych do 10 różnych nieznajomych?
2. Jeżeli w tym drugim wypadku to czy limit dotyczy tylko pierwszej wiadomości którą wyśle do nieznajomego potem kolejne wiadomości pisane do tego samego nieznajomego sie nie liczą (Nowe wiadomości do nieznanych osób)?
Raz w miesiącu, możesz pisać maksymalnie z 10-cioma osobami.
To samo się dotyczy zaproszeń, możesz wysłać maksymalne 10 zaproszeń na miesiąc.
PS
Popraw w tekście słowo:
1. Czy limit ten dotyczy maksymalną liczbę 10 wiadomości „korą” mogę wysłać do jednej nieznajomej osoby, czy jako 10 wiadomości rozsyłanych do 10 różnych nieznajomych?
Komentarz
-
Zamieszczone przez AdrianGlowacki Zobacz postaWitam przejrzałem porównanie pakietów GG Premium i GG Standard i mnie zastanawia pkt. Wiadomości do nieznajomych - DO 10 OSÓB / M-C
1. Czy limit ten dotyczy maksymalną liczbę 10 wiadomości korą mogę wysłać do jednej nieznajomej osoby, czy jako 10 wiadomości rozsyłanych do 10 różnych nieznajomych?
2. Jeżeli w tym drugim wypadku to czy limit dotyczy tylko pierwszej wiadomości którą wyśle do nieznajomego potem kolejne wiadomości pisane do tego samego nieznajomego sie nie liczą (Nowe wiadomości do nieznanych osób)?
Komentarz
-
w przypadku wiadomości tak to wygląda
b46cba0c6839f.jpg
a w przypadku zaproszeń tak:
7bcd6edb86db3.jpg
śmiech na sali
- 1 lubię to
Komentarz
-
Nie rozumiem takiego hejtu da się to ominąć jednym kliknięciem wystarczy dodać osobę nieznajomą do znajomych i limitu już nie ma więc nie wiem w czym problem...
Ja tam rozumiem GG nie mają środków więc próbują je pozyskać mieli 2 opcje nasrać do komunikatora reklamy lub zrobić to co zrobili według mnie jest to okej jeżeli za to ma się komunikator rozwijać to przeżyje oczekuje GG dysk mam nadzieje że się pojawi
Komentarz
-
Gdyby zmienili limit z 10 na 100 wiadomości było by ok. Dla starych użytkowników 10 wystarczy bo przeważnie pisze z osobami które ma już w kontaktach, gorzej z nowymi użytkownikami gdy nie ma jeszcze kontaktów, wystarczy 10 min i już nie będzie mógł pisać przez co usunie GGZapraszam na czaty https://gg-czaty.pl/czaty 😉
Komentarz
-
Zamieszczone przez Michall Zobacz postaNie rozumiem takiego hejtu da się to ominąć jednym kliknięciem wystarczy dodać osobę nieznajomą do znajomych i limitu już nie ma więc nie wiem w czym problem...
Ja tam rozumiem GG nie mają środków więc próbują je pozyskać mieli 2 opcje nasrać do komunikatora reklamy lub zrobić to co zrobili według mnie jest to okej jeżeli za to ma się komunikator rozwijać to przeżyje oczekuje GG dysk mam nadzieje że się pojawi
Nie rozumiesz, że takie działanie tylko przyspieszy zamknięcie całego gg ?
Komentarz
Komentarz