Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rozmowy audio/wideo (aplikacja Windows)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Rozmowy audio/wideo (aplikacja Windows)

Witam. Kiedy w końcu wprowadzicie rozmowy audio/wideo w aplikacjach? Zwłaszcza w aplikacji na system Windows???
    Prywatne wiadomości pisać na GG:468166 lub Skype:onet-skypesetup.exe20

Rozmowy audio/wideo są dostępne w aplikacji w wersji przeglądarkowej [webGG].
    Opcja ta nie do końca działa stabilnie i wymaga poprawy.
    Ze względu na to, że każda końcówka aplikacji wymaga innego podejścia, rozwiązanie audio/wideo musi zostać wdrożone oddzielnie w każdej wersji aplikacji.
    Obecnie jesteśmy skupieni na tym aby oddać w ręce naszych Użytkowników stabilną wersję rozmów audio/wideo na urządzenia z Androidem.

Komentarz

Kiedy można się spodziewać rozmów audio/wideo na Androidzie?

Komentarz

Wiemy, że wiele osób czeka na audio/wideo, nie tylko na Androidzie.
        Jak tylko będziemy mogli podać jakieś konkrety, to z pewnością to zrobimy.

Komentarz

jakes nowiny na ten temat?
          casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
          mam numer GG 935

Komentarz

Obecnie rozmowy audio/wideo są dostępne tylko w GGapp -> aplikacji dedykowanej firmom, zespołom.
            Jeżeli coś się w tej kwestii zmieni w klasycznym GG będziemy o tym informować.

Komentarz

Jako osoba z wadą ruchu muszę to napisać; funkcja rozmowy głosowej by ułatwiła komunikację... Rozumiem, że to zasady, ale z drugiej strony osoby, które mają problem z naciskaniem, by miały kontakt na równych warunkach... To tylko taka uwaga i nie chcę wywoływać dyskusji...
              Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.
              casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
              mam numer GG 935

Komentarz

Bardzo chcielibyśmy aby rozmowy/audio wideo były dostępne również w klasycznym GG. I zdajemy sobie sprawę jakim byłyby ułatwieniem dla wielu Użytkowników.
                Dążymy do tego aby w końcu były dostępne. Na razie, niestety tylko w GGapp.
                Mamy jednak nadzieję, że to się zmieni. Wtedy będziemy o tym głośno informować.

Komentarz

z linku wyslanego pzez alert inwestora widocny jest plan wedlug kturego do 2027roku zostano dodane rozmowy video... dotycy to starej wersji gg cy ggapp? pytam bo lista celuw jest mocno podobna do listy funkcji kture hcelisce dac do klasycnego gg
                  Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; 33779.
                  mam numer GG 935

Komentarz

Pracuję...
                  X