Witam. Kiedy w końcu wprowadzicie rozmowy audio/wideo w aplikacjach? Zwłaszcza w aplikacji na system Windows???
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rozmowy audio/wideo (aplikacja Windows)
Zwiń
X
-
Rozmowy audio/wideo są dostępne w aplikacji w wersji przeglądarkowej [webGG].
Opcja ta nie do końca działa stabilnie i wymaga poprawy.
Ze względu na to, że każda końcówka aplikacji wymaga innego podejścia, rozwiązanie audio/wideo musi zostać wdrożone oddzielnie w każdej wersji aplikacji.
Obecnie jesteśmy skupieni na tym aby oddać w ręce naszych Użytkowników stabilną wersję rozmów audio/wideo na urządzenia z Androidem.
-
Jako osoba z wadą ruchu muszę to napisać; funkcja rozmowy głosowej by ułatwiła komunikację... Rozumiem, że to zasady, ale z drugiej strony osoby, które mają problem z naciskaniem, by miały kontakt na równych warunkach... To tylko taka uwaga i nie chcę wywoływać dyskusji...Ostatnio edytowany przez Meduza; 32039.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Bardzo chcielibyśmy aby rozmowy/audio wideo były dostępne również w klasycznym GG. I zdajemy sobie sprawę jakim byłyby ułatwieniem dla wielu Użytkowników.
Dążymy do tego aby w końcu były dostępne. Na razie, niestetytylko w GGapp.
Mamy jednak nadzieję, że to się zmieni. Wtedy będziemy o tym głośno informować.
Komentarz
-
z linku wyslanego pzez alert inwestora widocny jest plan wedlug kturego do 2027roku zostano dodane rozmowy video... dotycy to starej wersji gg cy ggapp? pytam bo lista celuw jest mocno podobna do listy funkcji kture hcelisce dac do klasycnego ggOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; 33779.casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
Komentarz