Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rozmowy audio-video, gry, pogoda, dysk, itp. w GG na desktop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Rozmowy audio-video, gry, pogoda, dysk, itp. w GG na desktop

Bardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB.

Dziękujemy za Twoje Mrowa378 sugestie dotyczące nowych udogodnień jakie mogłyby się znaleźć w aplikacji GG.
    Dążymy do tego aby do aplikacji dodawać nowości i funkcje o których wspomniałeś. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się te opcje dodać.

Komentarz

ooo cy to oznaca ze w aplikacji pc bedze mozna uruhomic kamerke bez logowan na www? jakis cas temu byla mowa ze najperw hcece zrobic kamerki na wersje aplikacji mobilnej bez www... cy juz cos jest w tym kerunku zrobone?
      casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
      mam numer GG 73977622

Komentarz

FacetNaWuzku mamy nadzieję, że w przyszłości w wersji instalacyjnej aplikacji na PC też będzie opcja audio/wideo.
        Dążymy do tego aby na każdej końcówce było to możliwe, obecnie prace trwają nad audio/wideo w wersji mobilnej na Androida.

Komentarz

spoko... tylko zeby jednak bylo mozna dzwonic medzy ruznymi rodzajami aplikacji bo byla mowa ze ne bedze tej mozliwosci
          Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].
          casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
          mam numer GG 73977622

Komentarz

Zamieszczone przez Mrowa378 Zobacz posta
            Bardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB. https://hej.mielec.pl/pl/651_materia...k---warto.html
            No bardzo dobrze. Dobry pomysł.

Komentarz

Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta
              , obecnie prace trwają nad audio/wideo w wersji mobilnej na Androida.
              Czy są jakieś postępy?

Komentarz

Zamieszczone przez Tropiciel Zobacz posta

Czy są jakieś postępy?
                Spokojnie, minęły dopiero 3 miesiące, dla zapewne jednego emerytowanego programisty to pewnie jeszcze za szybko

Komentarz

Zamieszczone przez Tropiciel Zobacz posta

Czy są jakieś postępy?
                  Będziemy informować gdy tylko wersja audio/wideo będzie gotowa.

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                    X