Rozmowy audio-video, gry, pogoda, dysk, itp. w GG na desktop
Bardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB.
Dziękujemy za Twoje Mrowa378 sugestie dotyczące nowych udogodnień jakie mogłyby się znaleźć w aplikacji GG.
Dążymy do tego aby do aplikacji dodawać nowości i funkcje o których wspomniałeś. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się te opcje dodać.
ooo cy to oznaca ze w aplikacji pc bedze mozna uruhomic kamerke bez logowan na www? jakis cas temu byla mowa ze najperw hcece zrobic kamerki na wersje aplikacji mobilnej bez www... cy juz cos jest w tym kerunku zrobone?
casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 73977622
FacetNaWuzku mamy nadzieję, że w przyszłości w wersji instalacyjnej aplikacji na PC też będzie opcja audio/wideo.
Dążymy do tego aby na każdej końcówce było to możliwe, obecnie prace trwają nad audio/wideo w wersji mobilnej na Androida.
Bardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB. https://hej.mielec.pl/pl/651_materia...k---warto.html
Komentarz