Bardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rozmowy audio-video, gry, pogoda, dysk, itp. w GG na desktop
Zwiń
X
-
ooo cy to oznaca ze w aplikacji pc bedze mozna uruhomic kamerke bez logowan na www? jakis cas temu byla mowa ze najperw hcece zrobic kamerki na wersje aplikacji mobilnej bez www... cy juz cos jest w tym kerunku zrobone?casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
FacetNaWuzku mamy nadzieję, że w przyszłości w wersji instalacyjnej aplikacji na PC też będzie opcja audio/wideo.
Dążymy do tego aby na każdej końcówce było to możliwe, obecnie prace trwają nad audio/wideo w wersji mobilnej na Androida.
Komentarz
-
spoko... tylko zeby jednak bylo mozna dzwonic medzy ruznymi rodzajami aplikacji bo byla mowa ze ne bedze tej mozliwosciOstatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mrowa378 Zobacz postaBardzo chciałbym, żeby zostały wprowadzone w następnej aktualizacji rozmowy audio / audio-video, gry, pogoda z ustawieniem lokalizacji na swoje miasto, GG dysk z pojemnością do 50 GB. https://hej.mielec.pl/pl/651_materia...k---warto.html
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta, obecnie prace trwają nad audio/wideo w wersji mobilnej na Androida.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tropiciel Zobacz posta
Czy są jakieś postępy?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tropiciel Zobacz posta
Czy są jakieś postępy?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Meduza Zobacz posta
Będziemy informować gdy tylko wersja audio/wideo będzie gotowa.
- 1 lubię to
Komentarz
-
Wersja kliencka (co do Androida to nie są jeszcze podjęte ostateczne decyzje) będzie pisana od zera, serwerowa zostaje, jaka jest plus rozmowy audio/wideo.
Czy bardzo długo to potrwa? Nie przewidujemy aby prace aż tyle trwały, obecnie jesteśmy w trakcie prac nad wersją aplikacji GG tylko dla firm/biznesu.
Wiele z obecnych tam rozwiązań, będzie "przeniesiona" na model dla "zwykłych" Użytkowników.
Komunikator jest napisany w "starej technologii", i to jest właśnie główny czynnik, który motywuje nas do zmian i przepisania komunikatora.
Niestety to co powstało do tej pory, trochę się "zmarnuje" ale bardzo ważne jest dla nas, aby GG się rozwijało i właśnie w tym kierunku zmierzamy.
Komentarz
-
Jako przedstawiciel osób niepełnosprawnych sugeruję, aby na nowym GG na PC był widoczny wskaźnik po naciśnięciu przycisku tab na klawiaturze, bo w obecnej wersji nie widać, gdzie mam wskaźnik i często robię sekwencje, których nie chcę po naciśnięciu spacji/enter... Informatycy powinni wiedzieć o co mi chodzi...Ostatnio edytowany przez Meduza; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postaJako przedstawiciel osób niepełnosprawnych sugeruję, aby na nowym GG na PC był widoczny wskaźnik po naciśnięciu przycisku tab na klawiaturze (...)
Komentarz
Komentarz