Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że GG naprawdę zachęca użytkowników by przestali korzystać z tej usługi... Moje konto zostało zawieszone, mimo że jestem zaznajomiona z regulaminem i jestem całkowicie pozytywna, że w żadnym momencie go nie zmieniłam. Mimo to, pewnego dnia dostałam informację, że moje konto zostało zawieszone. No okej, napisałam więc maila do supportu o wyjaśnienia. Odpowiedzi nie doczekałam się nigdy, za to już na drugi dzień konto spadło. Spróbowałam więc założyć drugie i widocznie GG nałożyło na mnie blokadę bo już w 3 minuty później nowe konto też zablokowane. Więc ja mam zatem pytanie. Czy to właśnie w taki sposób obsługa GG traktuje swoich użytkowników? Konta zostają banowane z powodu kaprysu a support olewa jakikolwiek kontakt?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Brak komunikacji z supportem, brak uzasadnienia blokad, co tu się dzieje?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QoS Zobacz postaNo super. Konto zostało odblokowane... Po czym zablokowane 5 godzin później, kiedy zdążyłam odpisać może 3 osobom😆 Mimo, że ani mój opis ani zdjęcie profilowe nie łamały regulaminu. Powodu nałożenia blokady naturalnie również nie otrzymałam...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Damian27 Zobacz posta
Hej Poczytaj inne aktualne tematy ten sam problem maja
Komentarz
-
Zamieszczone przez QoS Zobacz posta
No domyślam się, ale mojego problemu to akurat nie rozwiązuje. Naprawdę nie dziwię się, że ten serwis upada, skoro nawet resztę ostatnich użytkowników usuwa się ot tak sobie.
- 1 lubię to
Komentarz
-
Zamieszczone przez QoS Zobacz posta
No domyślam się, ale mojego problemu to akurat nie rozwiązuje. Naprawdę nie dziwię się, że ten serwis upada, skoro nawet resztę ostatnich użytkowników usuwa się ot tak sobie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez clasick Zobacz posta
Efekt pracy [jedyny!] programisty od 2 lat.
- 2 polubień
Komentarz
Komentarz