Dosłownie co trzeci mężczyzna ma zdjęcie bez koszulki/na basie/whatever, natomiast ja ciągle otrzymuję ostrzeżenia lub blokady za zdjęcia w bikini, sukni odsłaniającej nogi lub wydatniejszy dekolt. Czy może mi ktoś wyjaśnić skąd bierze się taka polityka? Staram się nie naruszać regulaminu, żadne z moich zdjęć nie ma charakteru erotycznego, a mimo to i tak jestem karana.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dlaczego GG jest tak rygorystyczne względem kobiet?
Zwiń
X
-
Sugerujemy zapoznanie się z zasadami i wytycznymi dla społeczności GG
W przypadku konkretnego konta GG prosimy wysłać do nas zgłoszenie na bok@gg.pl z maila, który jest z kontem powiązany.
- 1 lubię to
-
Dosłownie co trzeci mężczyzna ma zdjęcie bez koszulki/na basie/whatever, natomiast ja ciągle otrzymuję ostrzeżenia lub blokady za zdjęcia w bikini, sukni odsłaniającej nogi lub wydatniejszy dekolt. Czy może mi ktoś wyjaśnić skąd bierze się taka polityka? Staram się nie naruszać regulaminu, żadne z moich zdjęć nie ma charakteru erotycznego, a mimo to i tak jestem karana.https://twojfilm.online/filmy-online
Komentarz
-
Zamieszczone przez QoS Zobacz postaDosłownie co trzeci mężczyzna ma zdjęcie bez koszulki/na basie/whatever, natomiast ja ciągle otrzymuję ostrzeżenia lub blokady za zdjęcia w bikini, sukni odsłaniającej nogi lub wydatniejszy dekolt. Czy może mi ktoś wyjaśnić skąd bierze się taka polityka? Staram się nie naruszać regulaminu, żadne z moich zdjęć nie ma charakteru erotycznego, a mimo to i tak jestem karana.
Zamieszczone przez BOK GG Zobacz postaSugerujemy zapoznanie się z zasadami i wytycznymi dla społeczności GG
W przypadku konkretnego konta GG prosimy wysłać do nas zgłoszenie na bok@gg.pl z maila, który jest z kontem powiązany.
Nie mówiąc jeszcze o opisie, czyżby na GG pojawiła się Roksa?
- 2 polubień
Komentarz
-
Zamieszczone przez Wasky Zobacz postaTego typu konta należy nam zgłaszać za pomocą opcji "Zgłoś" z poziomu aplikacji. Powyższe konto zostało już zablokowane.
Kolejna Roksa
- 1 lubię to
Komentarz
Komentarz