To nie kwestia kopiowania 1 do 1 wszystkiego z mobile. To kwestia po prostu różnych szlifów, które trzeba zrobić po tak dużej zmianie. Nie na wszystko sami wpadniemy. Niektóre rzeczy przeoczymy. Niektóre rzeczy zauważymy dopiero po kilku dniach użytkowania.
Wygląd mobilnego w obecnej formie ma już kilka lat i zdążyliśmy już go dopracować.
@Majcon Mógłbyś dać jakiś namiar na ten czat, żebym mógł sobie wejść i sam potestować?
Wygląd mobilnego w obecnej formie ma już kilka lat i zdążyliśmy już go dopracować.

@Majcon Mógłbyś dać jakiś namiar na ten czat, żebym mógł sobie wejść i sam potestować?
kilka lat...
Z tym, że nie wiem kto używa dużego okna na PC, to raczej nie jest za bardzo funkcjonalne. Na małym-normlanym raczej ok.
To nie jest normalna sytuacja i duża ujma w funkcjonalności.
Jeśli lubisz to twoja sprawa, ale ja nie zamierzam być pomijana przez chore wizje ekipy zafiksowanej na punkcie mobilności i pseudo nowoczesności. Pisałam to wiele razy - obecna forma komunikatora jest niefunkcjonalna i utrudnia czytanie wiadomości nawet w małym oknie. Poza tym pisanie, że TY nie używasz dużego okna nie znaczy, że inni tego nie robią. Skoro program daje taką możliwość to logiczne, że ktoś będzie jej używał. Nawet jeśli to tylko jedna osoba, a funkcja nadal jest obecna to ma ona być ZDATNA DO UŻYTKU!
Komentarz