Witam, kupilem skrypt chatu kanalowego, i do dzialania wymaga on BotAPI i tu moje pytanie, mam tylko 4 pliki, MessageBuilder.php PushConnection.php czat.php i commands.php. Na stronie botapi trzeba podac adres do wiadomosci pull, i nie wiem ktory z tych plikow wskazac zzamiast pull
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
czat na BotAPI
Zwiń
X
-
Byś poczekał chwilkę, to byś miał go za darmo - za jakiś czas opublikujemy źródła PoGGawędki na GitHubie.
To który plik należy podać powinien wskazać autor skryptu w dokumentacji lub jakimś 'readme', będzie to czat.php lub commands.php, strzelam, że to pierwsze. Jak nazywa się skrypt tego czatu?Ostatnio edytowany przez Qrix; [ARG:4 UNDEFINED].
-
Witam.
w sprawie tego skryptu: naprawialem go juz nie jednej osobie. Autorem niego jest bodajze SzymQ lub Satros. nie wiem. W kazdym razie kod jest haotyczny i zle skonstruowany. Proponuje wejsc na boty.gg.pl i uczyc się od podstaw PHP i MySQL bo na moje oko z tego kodu nic nie bd. Co prawda działa ale czat znacznie odstaje od reszty czatow. Lepiej juz miec kanal na jakims z czatow kanałowych.
Co do PoGGawędki kiedy zostanie opublikowana .? Chętnie spojzałbym w kod
Pozdro Wazniak.
Komentarz
-
Miło słyszec. "Nowi" mieliby od czegos porządnego do zaczęcia bo jezeli od początku wyuczy się złych nawyków to cięzko potem je usunąc. A wiele takich oto młodziakow do mnie pisze czy mam jakis prosty kod dla nich lecz ja niestety nie mam takich łatwiejszych, a tak mógłbym odesłac do tego oto skryptu zamiast do boty.gg.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez DonMillson Zobacz postaWujcioMattt ja Ci mogę poszukać napalonej, powiem Ci że mam jedną swego czasu wchodziła na czaty, póki nie zadarła ze mną
jak chcesz podeślę Ci jej fotę
dawaj zajmiemy sie nią z wazniakiem
Komentarz
Komentarz