Witam, kupilem skrypt chatu kanalowego, i do dzialania wymaga on BotAPI i tu moje pytanie, mam tylko 4 pliki, MessageBuilder.php PushConnection.php czat.php i commands.php. Na stronie botapi trzeba podac adres do wiadomosci pull, i nie wiem ktory z tych plikow wskazac zzamiast pull
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
czat na BotAPI
Zwiń
X
-
Byś poczekał chwilkę, to byś miał go za darmo - za jakiś czas opublikujemy źródła PoGGawędki na GitHubie.
To który plik należy podać powinien wskazać autor skryptu w dokumentacji lub jakimś 'readme', będzie to czat.php lub commands.php, strzelam, że to pierwsze. Jak nazywa się skrypt tego czatu?Ostatnio edytowany przez Qrix; [ARG:4 UNDEFINED].
-
Witam.
w sprawie tego skryptu: naprawialem go juz nie jednej osobie. Autorem niego jest bodajze SzymQ lub Satros. nie wiem. W kazdym razie kod jest haotyczny i zle skonstruowany. Proponuje wejsc na boty.gg.pl i uczyc się od podstaw PHP i MySQL bo na moje oko z tego kodu nic nie bd. Co prawda działa ale czat znacznie odstaje od reszty czatow. Lepiej juz miec kanal na jakims z czatow kanałowych.
Co do PoGGawędki kiedy zostanie opublikowana .? Chętnie spojzałbym w kod
Pozdro Wazniak.
Komentarz
-
Miło słyszec. "Nowi" mieliby od czegos porządnego do zaczęcia bo jezeli od początku wyuczy się złych nawyków to cięzko potem je usunąc. A wiele takich oto młodziakow do mnie pisze czy mam jakis prosty kod dla nich lecz ja niestety nie mam takich łatwiejszych, a tak mógłbym odesłac do tego oto skryptu zamiast do boty.gg.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez DonMillson Zobacz postaWujcioMattt ja Ci mogę poszukać napalonej , powiem Ci że mam jedną swego czasu wchodziła na czaty, póki nie zadarła ze mną jak chcesz podeślę Ci jej fotę
dawaj zajmiemy sie nią z wazniakiem
Komentarz
Komentarz