poprosilem dzis bota o napisane opowadana i juz bylo lepej ze slowami... teraz mam pytane... cy moge lub bedze mozna uzyc bota do tego co widac na tym obrazku?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z botem AmiGGo
Zwiń
X
-
FacetNaWuzku AmiGGo nie ma dostępu do internetu (jak sam powiedział), dlatego nie przeczyta artykułu, a wszystko, co powiedział, jest tylko jego "gdybaniem" na podstawie treści tekstowej samego linku.Dział Informatyki, Programista
Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
Komentarz
-
Zamieszczone przez NORXND Zobacz postaFacetNaWuzku AmiGGo nie ma dostępu do internetu (jak sam powiedział), dlatego nie przeczyta artykułu, a wszystko, co powiedział, jest tylko jego "gdybaniem" na podstawie treści tekstowej samego linku.Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zakładam, że jak rozwiniecie bota, to będzie pracował dłużej. Póki co, to jest ważne info. A co z moim wcześniejszym pytaniem dotyczącym informacji z internetu? Bo Microsoft Bing AI ma taką możliwość i jest bardzo pomocna.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Rozumiem, ale technologia się rozwija i taka opcja będzie standardem. Ponadto, AmiGGo to przyjaciel, więc jako przyjaciel musi udzielać wiedzy opartej na nowych faktach, a nie będzie tego robił, jeśli nie będzie mógł sprawdzić tego u źródeł. Wniosek jest taki, że jeśli chcesz mieć bota, który będzie dorównywał innym botom, to musi on posiadać funkcję wyszukiwania.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Spoko, trzymam kciuki za was, żeby AmiGGo był przynajmniej w pierwszej trójce używanych botów. Póki co będę dawał tutaj błędy bota.Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
- 1 lubię to
Komentarz
-
krutke pytane; jaka jest ruznica medzy botami pod nr gg 100 i 250?Ostatnio edytowany przez FacetNaWuzku; [ARG:4 UNDEFINED].casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
mam numer GG 935
Komentarz
-
Zamieszczone przez FacetNaWuzku Zobacz postakrutke pytane; jaka jest ruznica medzy botami pod nr gg 100 i 250?
Numer 250 ma służyć jako takie wirtualne BOK, oparte na AI.
Oba są oparte na AI, jednak docelowo będą się od siebie różnić. Na przykład zapytaj AmiGGo o przepis na fajne zupy, chętnie Ci powie, aGGa raczej będzie trzymać się tylko spraw związanych z obsługą klienta.Dział Informatyki, Programista
Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.
Fajne linki:
Asystent AI w GG
Nowy GG Chat
Komentarz
Komentarz