Witam, jeżeli to nie jakiś bug (raczej nie - sprawdziłem na drugim koncie) to chyba jestem pierwszą osobą która spotkała się z tym problemem xD. Dzisiaj pojawił mi się komunikat jak chciałem zablokować i zgłosić kolejnego bota. Przy próbie dania ignora na telefonie wyskakuje dokładnie komunikat o treści - "za dużo kontaktów na liście. Usuń niepotrzebne kontakty i spróbuj ponownie".
Policzyłem pi razy drzwi numery ignorowane i będzie tego w przedziale od 4500 do 5000tys numerów w tej skrzynce ^.^ (to głównie te pierdzielone boty i inne takie)
Czy jest jakiś sposób aby opróżnić tą skrzynkę? Na kompie jest katalog GG - C:\Users\nazwa_użytkownika\AppData\Roaming\GG i są tam katalogi i różne pliki programu. Może któryś plik trzeba edytować lub nawet usunąć i tym sposobem da się problem rozwiązać?
Ktoś z obsługi technicznej pomoże?
Policzyłem pi razy drzwi numery ignorowane i będzie tego w przedziale od 4500 do 5000tys numerów w tej skrzynce ^.^ (to głównie te pierdzielone boty i inne takie)
Czy jest jakiś sposób aby opróżnić tą skrzynkę? Na kompie jest katalog GG - C:\Users\nazwa_użytkownika\AppData\Roaming\GG i są tam katalogi i różne pliki programu. Może któryś plik trzeba edytować lub nawet usunąć i tym sposobem da się problem rozwiązać?
Ktoś z obsługi technicznej pomoże?
Komentarz