Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Flaga Cesarstwa Niemieckiego jako awatar

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Flaga Cesarstwa Niemieckiego jako awatar

Czy mogę ustawić jako awatar historyczną flagę Cesarstwa Niemieckiego? Pytam, ponieważ niektórzy ludzie kojarzą tę flagę z nazizmem. Jestem po prostu miłośnikiem militariów niemieckich i pruskich, co jest czymś innym niż nazizm.
    Załączone pliki
    Ostatnio edytowany przez Wasky; [ARG:4 UNDEFINED].
    casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
    mam numer GG 935

Obraz, który przesłałeś, to flaga używaną przez Cesarstwo Niemieckie (1871–1918). Owe Państwo nie posiadało ustroju totalitarnego więc nie podpada to pod pkt. 7 etyki GG.
    Pamiętaj jednak by pomyśleć o kontekście w jakim użyta jest flaga, jakieś elementy dodatkowe itp.

Podsumowując, osobiście nie widzę problemu z takim awatarem, ale nie bierz tego jako oficialne stanowisko - w tej sprawie poczekaj na odpowiedź kogoś z moderacji

Dział Informatyki, Programista
    Opinie są moje własne. Wypowiedzi nie są oficjalnym stanowiskiem Fintecom S.A.
    Nie pomogę Ci z zakresu BOK oraz tego forum.

Fajne linki:
    Asystent AI w GG
    Nowy GG Chat

Komentarz

Szczerze? Może oficjalny ustrój państwa nie był typowo totalitarnego, ale było rządzone twardą ręką, zwłaszcza w okresie wojennym. Ja lubię historię wojskowości, dyscyplinę, pracowitość, itd., a ten kraj mi się z tym kojarzy. W żadnym wypadku nie popieram ludobójstwa, ale ta flaga może się z tym kojarzyć przez wielu polaków.
      casami tutaj na forum administracja poprawa moje bledy ortograficne bo moja wada ruhu ogranica moje mozliwosci
      mam numer GG 935

Komentarz

Minęło trochę czasu. Jaka jest decyzja administracji w sprawie mojego pytana?
        mam numer GG 935

Komentarz

Pracuję...
        X